(WP) SINGLE.PHP

Winkelen aan de Costa Blanca.

Op het gebied van winkelen heeft de Costa Blanca veel te bieden. Wij hebben voor jullie alvast een selectie gemaakt van de best en meest gekende winkelcentra in de omgeving.

La Zenia Boulevard Shopping Center.

La Zenia Boulevard Shopping Center is het grootste in zijn soort in de provincie van Alicante. Het is voor de bezoekers ontworpen om plezier te hebben en te genieten van een dagje winkelen. De straten, pleinen, fonteinen, dagelijkse evenementen en concerten geven dit shoppingcenter een stadsgevoel. Vanop het Plaza Mayor – het centrale plein – heb je uitzicht op de Middelandse Zee. Er zijn meer dan 150 winkels die de beste producten aanbieden aan de beste prijs. Winkels zoals Alcampo, Decathlon, Leroy Merlin, H&M, Zara, Massimo Dutti en tal van exclusieve winkels wachten op jou. Aan de allerkleinsten is ook gedacht met winkels zoals Zippy, Tutto Picolo, een speeltuin en zelfs een speelgoedbibliotheek. Enkele maanden geleden openden tevens La Zenia Full Bowling en Mediterranean Casino hun deuren. Er is zelfs een apotheker aanwezig. Tevens kan je heerlijk lunchen of dineren in de vele restaurants die La Zenia Boulevard Shopping Center te bieden heeft, zoals Burger King, Wok Center, Ristorante Italiano en Subway. La Zenia Boulevard Shopping Center is gelegen in Orihuela Costa, op slechts 10 minuten van Torrevieja, 5 minuten van Campoamor en op 45 minuten sta je in Alicante. Kijk op hun website www.zeniaboulevard.es voor de openingsuren en de aankomende evenementen.

Torrevieja Habaneras Shopping Center.

Habaneras Shopping Center werd in maart 2005 geopend en ligt in Torrevieja in de provincie van Alicante. Jaarlijks trekt dit winkelcentrum meer dan 4 miljoen bezoekers. Het shopping center is deels in open lucht en heeft mediterrane architectuur. Hier kan je de hele dag rustig wandelen en genieten van de aangename temperaturen in het zuidoosten van Spanje. Prachtige terrassen en open ruimtes geven je de kans om te genieten van een heerlijke lunch, een koffie of een ijsje en ondertussen ontspannen in een rustige omgeving. Het winkelcentrum, verdeeld over 3 verdiepingen, heeft 850 parkeerplaatsen ter beschikking en heeft meer dan 60 winkels van bekende en exclusieve merken, alsook restaurants. Ze zetten zich in om duurzame mobiliteit te promoten en zetten hun bezoekers aan om per fiets, met de auto of met de bus naar hun favoriete winkelcentrum te komen voor een dagje shoppen. Kijk op hun website www.habaneras.es voor de openingsuren en hun activiteitenkalender.

Elche City L´Aljub Shopping Center.

L´Aljub winkelcentrum is opgericht in augustus 2003 en is gelegen in de stad Elche, zo´n 20 km van Alicante en 50 km van Murcia. Het shopping center heeft 2 verdiepingen en een grote ondergrondse parkeergarage. Er zijn meer dan 120 winkels, bars en restaurants en biedt een grote diversiteit aan activiteiten voor jong en oud. Naast het ruime aanbod van bekende en prestigieuze merken van kleding, schoenen en accesoires, huis en geschenken, schoonheid en parfumerie, vind je tevens ook een supermarkt en een bioscoop in het complex. Bovendien beschikt het over een culturele ruimte om kleine tentoonstellingen van fotografie, schilderen en schrijven te houden. Daarnaast stelt het centrum de solidariteitsruimte ter beschikking van de burger om projecten en non-profit campagnes te promoten en verspreiden. Op hun website www.cclaljub.com vind je hun openingsuren en hun kalender terug.

San Janvier Dos Mares Shopping Center.

In de regio Mar Menor, in San Javier, ligt het Dos Mares Shopping Center. Met meer dan 70 winkels en 16 restaurants biedt dit winkelcentrum een grote diversiteit aan voor een gezellig dagje shoppen met het gezin of met vrienden. Met het ruime aanbod van mode, cosmetica, sport, huis en technologie, zelfs een supermarkt en 8 bioscoopzalen is dit de perfecte plek om te genieten en te ontspannen. Dit grote recreatie, winkel en vrijetijdscomplex is gelegen in San Javier in de provincie Murcia en is bereikbaar via de N-332. Kijk op hun website www.dosmaresshopping.com voor openingsuren en hun agenda.

Murcia Nueva Condomina Shopping Center.

Nueva Condomina is het grootste indoor shopping center in de provincie van Murcia, op zo´n 45 minuten rijden van Torrevieja. Het bevindt zich net naast het recent gebouwde voetbalstadion. De 202 winkels bieden het grootste aanbod van mode, huis, accesoires, vrije tijd en restaurants aan. Er is tevens een commercieel park aanwezig met oa Mediamarkt en Leroy Merlin. Naast gratis indoor- en outdoor parkeren, een kinderspeelruimte, een leeszaal, een personal shopper service biedt dit complex ook een bioscoop. Naast een overzicht van welke merken en winkels zij in huis hebben, vind je tevens alle informatie omtrent openingsuren en evenementenkalender terug op hun website www.nueva-condomina.klepierre.es.

Murcia Thader Ikea Shopping Center.

Thader is het tweede complete en spectaculaire winkel- en recreatiecomplex dat Murcia te bieden heeft. Dit architectonisch unieke gebouw heeft, naast een ondergrondse parkeergarage, 2 commerciële niveaus met tal van winkels en restaurants. De meer dan 130 winkels geven jou een unieke ervaring op het gebied van shoppen en biedt jou een ruime keuze uit merken in de mode en accesoires, huis en decoratie, vrije tijd en sport. Op www.thader.net vind je alle informatie terug om jouw dagje winkelen voor te bereiden.

Alicante Centro Comercial Plaza Mar 2.

Het Plaza Mar 2 winkelcentrum is gelegen in het centrum van Alicante, vlak bij het Santa Barbara Kasteel en beschikt over een loopbrug voor voetgangers die de El Pla wijk verbindt. De 120 winkels, een Alcampo supermarkt, een Kinepolis bioscoopcomplex en de vele parkeerplaatsen maken van dit shoppingcenter een ideale toeristische trekpleister. Omwille van zijn strategische ligging is het gemakkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren), per bus of tram of te voet. Op hun website www.plazamar2.com kan je naast algemene informatie tevens de filmprogrammatie consulteren.

Alicante The Outlet Stores.

Dit hippe Outlet Stores winkelconcept brengt de échte fashionista in je naar boven met merken zoals Levi´s, Sketchers, Mango, Puma, … enz. Jouw bezoek aan dit luxe winkelcentrum wordt zo comfortabel mogelijk gemaakt door de benodigde faciliteiten zoals gratis parkeren, bankautomaat, moeder- en babykamer, … Qua vrije tijd heb je de keuze tussen een gym, een bowlingbaan, een bioscoop en tal van restaurants zoals Dunkin´Coffee, KFC, Burger King, Domino´s Pizza en Häagen Dazs. Het winkelcomplex is bereikbaar op tal van mogelijkheden: per auto, per bus of tram, te voet of zelfs per fiets. Gezien het shopping center naast de universiteit van Alicante gelegen is, is het de perfecte uitvalsbasis voor een beetje ontspanning voor de lokale studenten. Ontdek het laatste nieuws, evenementen en praktische informatie op www.thealicanteoutletstores.es.

WHY WORK WITH WELCOME ESTATES?

Highly Qualified and Experienced Staff

Our highly skilled team will be able to guide you through the process of buying and selling in Spain, answering any questions that arise along the way. All our staff have an excellent knowledge of the area and the current market. The team is here to help make your life as comfortable and easy as possible.

Meet the team
Excellent Marketing Exposure

In a highly competitive industry, it is vital to keep a step ahead of everyone else. Welcome Estates invests heavily in ensuring the sale of your home. Using a range of marketing mediums including the most successful property portals and direct advertising throughout Europe, we are best positioned to help you sell your property.

Marketing experts
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!