PAGE6_MAIN.PHP

Golfgids

Wees klaar voor een “tee-off” samen met Welcome Estates

De Costa Blanca is een echt golfparadijs met het beste klimaat het hele jaar door in Europa en een grote verscheidenheid aan fantastische golfbanen.

Bij La Finca Golf & Spa Resort bevindt u zich op een perfecte, centrale lokatie voor toegang tot elke golfbaan in de omgeving.

Een inwoner van La Finca Golf & Spa Resort heeft een wedstrijdbaan voor zijn deur en bevindt zich ook binnen 20 minuten van zes andere golfbanen en op 45 minuten rijden van nog eens tien lokaties. Van de uitgestrekte moderne ontwerpen van La Finca en Las Colinas tot de smalle, met bomen omzoomde fairways van Las Ramblas en Villamartín ; er zijn verschillende uitdagingen om de meest veeleisende golfspelers te prikkelen.

Welcome Groupe Golf Venues – Beoordelingen

La Finca Golf and Spa Resort

La Finca is een uitstekende maar een eerlijke golftest voor spelers van alle niveaus. Hoewel het beschikt over redelijk royale fairways omzoomd door olijfbomen, zal je moeten onderhandelen over de goed geplaatste bunkers en water- en hoogteverschillen. Je korte spel wordt ook getest door grote greens in USGA-stijl die een reeks van geweldige pinposities mogelijk maken. De baan biedt een spectaculair uitzicht over het landschap van Vega Baja en de omliggende bergen, dus zelfs als je één of twee slechte holes maakt, het moeilijk zal zijn om hier lang boos over te blijven.

Villamartin

Villamartín is een voormalige European Tour-lokatie en een gevestigde golfbaan in dit gebied en blijft erg populair bij de lokale bevolking. Nog één van de golfbanen in de La Finca-familie, die opnieuw nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan.

Als je de bal van de tee af kunt houden, heb je een goede ronde bij Villamartín. De par 5s en korte par 4s bieden grote kansen, terwijl de lange par 3 holes onderhandeld moeten worden om de kaart draaiende te houden.

Het onlangs gerenoveerde clubhuis biedt een prachtig uitzicht over de 18e hole, waar u kunt genieten van uw koud biertje terwijl u naar uw vrienden kijkt die proberen uw 42 punten te verslaan!

Las Ramblas Golf

Las Ramblas is één van de zustergolfbanen van La Finca. Of het de lelijkste of de mooiste is, hangt af van hoe je speelt!

Het is een golfbaan in oude stijl die nauwkeurigheid en een goede strategie vereist. Met strakke fairways, scherpe doglegs en een scala aan obstakels op de loer, moet je je hersenen in versnelling hebben om deze geweldige kleine baan te bespelen. Niet lang volgens moderne normen, maar biedt een geweldige test voor elke golfer. Hoewel de meesten op een bepaald moment van de dag in de problemen komen, zijn er veel geweldige mogelijkheden om een birdie te slaan, dus hopelijk ga je weg met een aantal goede herinneringen om aan je vrienden te vertellen.

Las Colinas Golf and Country Club

Las Colinas is gerangschikt in de Top 100 golfbanen in Europa en speelt gastheer voor fase 2 van de Europeon Tour Qualifying School. Het is een modern ontwerp dat vanaf de zwarte tees meer dan 6,5km meet, terwijl je vanaf de gele tees een comfortabele 6km speelt. Met verschillende korte lastige par vier holes, een delicate 110m par drie en de stoere par vijf, een 11e met meer dan 550m, is er voor iedereen wat wils. De kenmerkende 18e hole, een par vijf met water dat langs de rechterkant van de green stroomt en voor het clubhuis eindigt, waar de rest van je groep kan kijken hoe je een birdie slaagt om de pot te winnen.

Font del Llop

Een gastheer voor verschillende prestigieuze evenementen, waaronder de Ladies European Access Tour, Font del Llop biedt een spectaculair uitzicht over de vallei en heeft een geweldige bijpassende golfbaan. Terwijl de ongecompliceerde opening par vier je vergemakkelijkt, is hole twee één van de beste holes aan de Costa Blanca: een dog-leg par vier die bergafwaarts naar rechts slingert naar een two-tier green omgeven door water. Hoogteverschillen, water en lastige greens maken deze baan tot een zeer plezierige uitdaging. Mis dit verborgen juweeltje niet.

Alicante Golf

Alicante Golf wordt omschreven als een oase in de stad en is een prachtige golfbaan in de woonwijn van San Juan, op slechts vijf minuten van het strand en van de stad Alicante. Ontworpen door wijlen Seve Ballesteros, heeft de baan de ongebruikelijke opzet van zes par drie holes, zes par vier holes en zes par vijf holes. Met fairways omzoomd door duizenden bomen en verschillende grote meren die op twaalf van de achttien holes in het spel komen, biedt Alicante Golf een uitdaging terwijl het vele birdie-kansen biedt. Met royale fairways en uitstekende greens is dit een echt plezierige golfbaan voor spelers van alle niveaus.

WAAROM WERKEN MET WELCOME ESTATES?

Bekwaam en ervaren team

Ons zeer bekwaam team zal u door het hele proces van kopen en verkopen in Spanje begeleiden en alle vragen beantwoorden die zich voordoen. Al onze medewerkers hebben een uitstekende kennis van het gebied en de huidige vastgoedmarkt.

Het Welcome Estates-team is er om uw leven hier in Spanje zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken.

In uw eigen taal. Alle nationaliteiten zijn welkom bij Welcome Estates. Onze medewerkers zijn meertalig en zullen u in uw eigen taal begeleiden in het aankoop- of verkoopproces van uw woning in Spanje.

Ontmoet het team
Uitstekende marketingondersteuning

In een zeer competitieve sector is het van vitaal belang om iedereen een stap voor te blijven. Welcome Estates investeert veel in het verzekeren van de verkoop van uw woning. Met behulp van een scala aan marketingmedia, waaronder de meest succesvolle onroerend goed platformen en directe advertenties in heel Europa zijn wij het best geplaatst om u te helpen uw woning te verkopen.

Marketing experts
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!