(WP) SINGLE.PHP

Algorfa

Algorfa, een plaats om te wonen en te genieten.

Algorfa is een prachtig Spaans dorpje dat aan de oevers van de rivier de Segura ligt en op ongeveer 45 minuten rijden van de luchthavens van Alicante en Corvera. Het is 15 minuten rijden landinwaarts vanaf het resort Guardamar del Segura, waar je de meeste blauwe vlag stranden van de regio kunt terugvinden.

Laat je verleiden door de geur van oranjebloesem.

Als één van de citrusdorpen van Vega Baja del Segura, met meer dan 3.500 inwoners, ligt Algorfa in een vruchtbaar landschap. Einde maart en begin april dringt de hypnotiserende geur van de oranjebloesem door de lucht… en door je neus. Dit aroma kan niet worden gebotteld, dus een bezoek aan dit aantrekkelijk dorpje en de omgeving is zeker de moeite waard.

Cultureel erfgoed.

Net buiten de stad staat een bijzondere neogotische kerk die aan het begin van de negentiende eeuw is gebouwd en absoluut een bezoek waard is. Algorfa heeft op woensdag een markt waar verse groenten en fruit, kleding, luxe-artikelen etc. worden verkocht. De marktverkopers zijn vriendelijk en behulpzaam met vragen die gretig worden beantwoord en hoewel ze meestal in het Spaans zijn, kun je rondkomen met een paar handgebaren en een knipoog of schudden van het hoofd! Algorfa viert het hele jaar door vele feesten die goed worden bezocht door alle nationaliteiten die in en rond de omliggende gebieden wonen. De dorpelingen hebben veel tijd en moeite gestoken om iedereen een goede en onvergetelijke tijd te bezorgen.

WHY WORK WITH WELCOME ESTATES?

Highly Qualified and Experienced Staff

Our highly skilled team will be able to guide you through the process of buying and selling in Spain, answering any questions that arise along the way. All our staff have an excellent knowledge of the area and the current market. The team is here to help make your life as comfortable and easy as possible.

Meet the team
Excellent Marketing Exposure

In a highly competitive industry, it is vital to keep a step ahead of everyone else. Welcome Estates invests heavily in ensuring the sale of your home. Using a range of marketing mediums including the most successful property portals and direct advertising throughout Europe, we are best positioned to help you sell your property.

Marketing experts
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!