SPECTACULAIRE STRANDVILLA'S IN EL CAMELLO El Campello

Ref: 658558 Villa met 5 slaapkamers en 4 badkamers en is geprijsd aan €2,250,000

SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO SPECTACULAR BEACH FRONT VILLAS IN EL CAMPELLO

Omschrijving

DEZE EIGENSCHAP IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES CADEAU!

Een bevoorrechte locatie aan de kust in een van de meest exclusieve gebieden van Playa San Juan. Exclusieve percelen met een uniek uitzicht op de Middellandse Zee.

Een eigentijds ontwerp, materialen van de hoogste kwaliteit en de bijzonderheid van de elementen maken het uniek.

De beste diensten binnen handbereik in een reeds lang bestaande omgeving met gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer, scholen, ziekenhuizen, vrije tijd, winkels, golf, luchthavens, enz.

Een uitzonderlijk vastgoedproject van de hoogste normen, een dromerige omgeving aan de kust.
In de loop der jaren is Playa San Juan-Muchavista een toonbeeld van kwaliteit van leven geworden voor zowel eerste als tweede huizen. Gelegen in het centrum van het grootstedelijk gebied van Alicante, is het het meest begeerde strand van de stad. Dit project is gelegen in een gezellig hoekje van de boulevard. Alle woningen liggen op het zuiden en bieden het mooiste uitzicht over de baai.

U heeft onmiddellijk toegang tot de meest exclusieve diensten op een van de beste stranden met blauwe vlag in Alicante.

Sporten: windsurfen, suppen, zeilen, kanoën, beachvolleybal, golfresorts...

Vrije tijd: restaurants, strandbars, winkels en winkelcentra, zeilclubs...

Ziekenhuizen: Veel ziekenhuizen en gezondheidscentra om de hoek.

Vervoer: Tramlijn, busvervoer en toegang tot de hoofdwegen en rijbanen.

Luchthavens: De internationale luchthaven Alicante-Elche ligt op minder dan 20 minuten afstand.

Scholen: Een divers aanbod aan scholen en middelbare scholen in de nabije omgeving.

Voel je als de hemel, geniet van alle diensten die een stad als Alicante te bieden heeft, gecombineerd met de rust en stilte van een toeristisch en traditioneel dorp als El Campello.

Het resultaat: 450m2 huis met 500 tot 740 m2 privépercelen. Onafhankelijke ingang, garage met ruimte voor maximaal drie voertuigen, 5 slaapkamers, een woon-eetkamer van 45 m2, premium keuken, stookruimte, berging, lift, solarium met jacuzzi, privézwembad en alle kleine details waar u altijd van gedroomd heeft maar kon vind nooit.

Ontworpen om ten volle te genieten van het prachtige uitzicht over de baai en het licht van de Middellandse Zee. Raammuren op ware grootte om wakker te worden met de eerste zonnestralen boven de zee. Open ruimtes om vanuit elke kamer in huis optimaal te profiteren van zo'n bevoorrechte locatie. Wat is een betere manier om het een dag te noemen dan baden in de zee?

Slechts 10 woningen beschikbaar in dit luxe wooncomplex. Geniet van de voordelen van deze selecte gemeenschap zonder uw privacy op te geven.

Deze gekoppelde huizen hebben een eigen ingang, een ruim terras, een privézwembad, een jacuzzi, een Bali-bed, een veranda en gemeenschappelijke zones met ruime tuinen, een paddlebaan, enz. Een nieuwe manier van leven voor elke dag.

Het zwembad vormt een aanvulling op de voortuin dankzij de bevoorrechte locatie met een prachtig uitzicht op de zee, waardoor een heel speciale ruimte ontstaat voor uw familiereünies of feesten.


TILLEN
Elk huis heeft zijn eigen privélift om uw leven gemakkelijker en comfortabeler te maken. De lift stopt op elke verdieping: souterrain, begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.


PREMIUM KEUKEN
De keuken is een van de belangrijkste kamers in huis, aangezien u en uw gezin er veel tijd in zullen doorbrengen, daarom is deze volledig uitgerust om aan al uw behoeften te voldoen. Geen kosten gespaard.

Elk huis heeft zijn eigen jacuzzi in het solarium, bestaande uit een driepersoons spa-eenheid met ergonomische stoelen en water- en luchtpompen.


FACADE
De gevel is het belangrijkste esthetische element van een huis. Het is ontworpen om de maximale energetische efficiëntie te bieden, evenals een gezellige en eigentijdse uitstraling.

 

Vloerverwarming in elke ruimte onderverdeeld naar ruimtes/kamers.


Airconditioning door ventilatorconvector. Het bevindt zich boven het valse plafond in de badkamer en kan worden bediend vanaf
elke kamer, door gebruik te maken van de thermostaat.


Zoals we vermeldden onder het gedeelte over het verwarmingssysteem, heeft elke kamer zijn eigen thermostaat, waardoor u de
vermogen om de optimale temperatuur te kiezen voor elk deel van uw huis.


KNX Domotica kit: Verlichting, zonwering, verwarming, airconditioning, aanwezigheidssensoren en alarm. Bediening via
webserver en slimme apparaten.

Het zwembad heeft een oppervlakte van 32,8 m²/m² en heeft drie verschillende zones, een strandgedeelte, een zithoek en een badgedeelte.


BADKAMERS
Badkamerkranen van de hoogste kwaliteit. Vloerniveau porseleinen steengoed antislip douchebakken met douchescherm.


GARAGE
Elke woning beschikt over 3 parkeerplaatsen en een ruime berging met directe toegang tot de woning vanaf de hogere verdiepingen.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €2,250,000
Type woning Villa
Locatie El Campello
Provincie Alicante
Slaapkamers 5
Badkamers 4
Perceel grootte 493 m2
Bebouwde oppervlakte 450 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Alarm systeem
  • Geweldig uitzicht
  • Balcony
  • Barbecue
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Toegang voor mindervaliden
  • En-suite
  • Tuin vooraan en opzij
  • Garage
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Lift
  • Privé parking
  • Privé zwembad
  • Roof terrace
  • Zeezicht
  • Security system
  • Solarium
  • Zuid gericht
  • Vloerverwarming
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!