WEDERVERKOOP APPARTEMENT beschikbaar TE KOOP in VILLAMARTIN Villamartin

Ref: 410482 Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €79,995

RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN RESALE APARTMENT available FOR SALE in VILLAMARTIN

Omschrijving

We zijn verheugd om dit WEDERVERKOOPAPPARTEMENT TE KOOP aan te bieden, dat zich in het hart van VILLAMARTIN in COSTA BLANCA ZUID bevindt, dicht bij alles wat u zou willen, het heeft twee slaapkamers en een badkamer en een bebouwde oppervlakte van ongeveer 60m2.

U loopt een trap op naar het pand en heeft een buitenterras, wat een ideale plek is om te zitten en te ontspannen met een boek en uitkijkt over het gemeenschappelijke zwembad. Als u het pand betreedt, heeft u een grote open woonkamer die naar uw eigen voorkeur kan worden ingedeeld, aan het uiteinde bevindt zich een keuken die over de hele breedte van de muur loopt en voldoende ruimte biedt om te entertainen als u vrienden heeft. eenvoudig zelf koken. Er is een gang naast de woonkamer die je naar de logeerkamer brengt die een goede afmeting heeft en twee eenpersoonsbedden heeft, dan heb je een familiebadkamer en tot slot heb je de hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed en is de grootste van de twee slaapkamers. Deze woning maakt veel gebruik van de ruimte en zou een prima vakantiehuis zijn.

Dit appartement is beschikbaar voor een geweldige prijs van 79.995 euro en is inclusief:

Volledig gemeubileerd verkocht

deel voorzien van airconditioning

Kijkt uit over het gemeenschappelijke zwembad

Off-road auto parkeren

Heerlijk zwembad

Goede locatie

 

De accommodatie ligt op minder dan 5 minuten lopen van alle lokale voorzieningen, zoals Villamartin Plaza, restaurants, winkels, bars en op minder dan 10 minuten rijden van het strand, dus neem nu contact met ons op om een ”‹”‹bezichtiging en een rondleiding door de omgeving - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2001
Prijs €79,995
Type woning Appartement
Locatie Villamartin
Provincie Alicante
Postcode 03189
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Bebouwde oppervlakte 60 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Volledig gemeubileerd
  • Privé parking
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!