NIEUWBOUW VILLA'S IN VILLAJOYOSA Villajoyosa

Ref: 658552 Villa met 6 slaapkamers en 4 badkamers en is geprijsd aan €650,000

NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD VILLAS IN VILLAJOYOSA

Omschrijving

WELCOME presenteert deze prachtige nieuwbouwvilla te koop in La Nucia - een bevoorrechte omgeving tussen Benidorm, Albir en Villajoyosa.

Met 6 slaapkamers en 4 badkamers

Met een perceelgrootte vanaf 650m2

Een bouwgrootte vanaf 300m2

Nieuwbouwwoningen ontworpen voor uw welzijn midden in de natuur

In uw nieuwe eengezinswoning kunt u frisse lucht inademen zonder de nabijheid van Benidorm, Albir en Vila Joisa op te geven.

Huizen ontworpen om maximaal licht te verkrijgen door het gebruik van grote ramen die van vloer tot plafond lopen, binnen- en buitenruimtes met elkaar verbinden en allemaal met een minimalistisch design.

Er is aandacht besteed aan elk detail, van de toon van de muren, het interieurtimmerwerk, de grote kamerhoge ramen, de grootformaat porseleinen vloeren binnen en buiten, het ontwerp van de keuken, de keuze van elektrische mechanismen, de kwaliteit in de bekleding van de kasten, de toiletten in de badkamers en nog veel meer.

Intern biedt dit pand 3 verdiepingen met 2 slaapkamers op elk niveau. Het pand biedt ook een open loungeruimte op elk van de niveaus die kan worden omgezet in een kantoorruimte, een speelkamer of een kinderspeelkamer, de opties zijn eindeloos.

Op de 1e verdieping vindt u een open woonkamer, eetkamer en keuken met openslaande deuren naar de aangelegde tuin met een groot privézwembad.

Op de onderste verdieping vindt u een gedeeltelijk afgewerkte kelder die een garage, een opslagruimte, een volledig ingerichte badkamer en 2 slaapkamers biedt.

Deze woning wordt geleverd met airconditioning geïnstalleerd via een kanaalsysteem, overal led-verlichting en ingebouwde kasten in elk van de kamers.

Deze woning wordt geleverd met een privésolarium op het dak, waar u via een binnentrap rechtstreeks toegang toe heeft vanaf de bovenverdieping van het huis.

Keuken voorzien van hoge en lage meubelen. Laden en deuren met automatisch remsysteem van zeer hoge kwaliteit. Aanrechtblad gemaakt van gelamineerd hout. met onderbouwspoelbak en afdruiprek, inclusief kranen.

Lu Nucia is een stad gelegen in een vruchtbare vallei aan de noordelijke Costa Blanca in Spanje. La Nucia ligt eenenvijftig kilometer ten noordwesten van Alicante en de luchthaven, en slechts tien kilometer verwijderd van de meest populaire toeristenplaats aan de noordelijke Costa Blanca, Benidorm. Altea met zijn pittoreske oude binnenstad ligt ook op slechts zeven kilometer afstand.

La Nucia kijkt uit over velden en velden met groenten en fruit en is een populaire plek geworden voor expats om te wonen, omdat het zo dicht bij de kust ligt en toch rustig genoeg om niet te worden beïnvloed door de hordes toeristen die tijdens de schoolvakanties naar de Costa Blanca afdalen .

La Nucia trekt veel shoppers naar de stad vanwege de outlet store Labels and Tables die veel populaire high street merken op voorraad heeft, zoals Next, Debenhams, New Look, Dorothy Perkins.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €650,000
Type woning Villa
Locatie Villajoyosa
Provincie Alicante
Slaapkamers 6
Badkamers 4
Perceel grootte 650 m2
Bebouwde oppervlakte 300 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • En-suite
  • Tuin voor en achteraan
  • Garage
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Privé zwembad
  • Solarium
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!