NIEUWBOUW VILLA IN LA MARINA La Marina

Ref: 658247 Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €299,900

NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA NEW BUILD VILLA  IN LA MARINA

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF 1% WELKOMSTGESCHENK!

 

We zijn erg blij om samen te werken met een bekende aannemer in LA MARINA, die deze moderne 3 slaapkamers en 3 badkamers aanbiedt.

De villa biedt een open woonkamer, eetkamer en keuken, een logeerkamer en een familiebadkamer op de begane grond.

Op de tweede verdieping is er een tweede logeerkamer en de master suite, beide met een eigen badkamer en ingebouwde kasten. De master suite beschikt over een groot privéterras.

Het pand beschikt over een privézwembad aan het einde van het aangelegde terras.

La Marina is een klein kustplaatsje aan de Costa Blanca, gelegen tussen Santa Pola en Alicante in het noorden, Guardamar en Torrevieja in het zuiden. La Marina ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.

De natuurlijke omgeving combineert uitgestrekte stranden met spectaculaire glooiende duinen met het zandstrand van La Marina dat zich zo'n 17 kilometer uitstrekt van Santa Pola tot Torrevieja.

Bezoekers kunnen genieten van een keuze uit de Spaanse of internationale keuken, genieten van een glas sangria terwijl ze genieten van prachtige live Spaanse muziek en kijken naar de prachtige zonsondergangen. Een reis naar La Marina is niet compleet zonder een bezoek aan een Spaanse Bodega, waar men een van de vele verschillende wijnen kan proberen met een typische Tapa uit de omgeving.

Neem nu contact met ons op om een ”‹”‹afspraak te maken om deze appartementen te bekijken, aangezien we een ontmoeting met de bouwer aanbevelen om te bekijken welke opties er zijn om er zeker van te zijn dat het ideaal is voor uw persoonlijke vereisten, plus, we zullen u meenemen op een rondleiding door het gebied en u laten zien wat Benimar te bieden heeft, bedankt voor het kijken!

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €299,900
Type woning Villa
Locatie La Marina
Provincie Alicante
Postcode 03170
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Perceel grootte 180 m2
Bebouwde oppervlakte 158 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Volledig gemeubileerd
  • Solarium optioneel
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!