NIEUWBOUW HUISJES IN PILAR DE LA HORADADA Pilar de la Horadada

Ref: 658557 Rijwoning met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €229,500

NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES GIFT!

WELKOM presenteert deze prachtige nieuwbouw herenhuizen gelegen in Pilar de la Horadada met 2 slaapkamers en 1,5 badkamers.

Bij binnenkomst in het pand vindt u een enorme open woonkamer, eetkamer en keuken die perfect is voor entertainment, omdat u altijd met uw gasten kunt praten.

Vanuit de woonkamer vindt u een glazen schuifpui die leidt naar de aangelegde tuin met een terras op de begane grond en een optioneel zwembad.

Op de begane grond van het pand vindt u ook een gastentoiletruimte.

Op de 2e verdieping van dit pand vindt u de logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte familiebadkamer en tot slot de hoofdslaapkamer met een grote inloopkast.

Inbegrepen in de prijs van deze herenhuizen:

- Voorgeïnstalleerde airconditioning

- Vloerverwarming in de badkamers.


Ontworpen om uw dromen waar te maken. Exclusieve huizen met 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen en tuinen. Uitstekende locatie, op 5 minuten van de beste stranden van fijn zand, omgeven door de meest prestigieuze 18-holes golfbanen en dicht bij alle voorzieningen.

Pilar de la Horadada ligt 3 km landinwaarts van het strand van El Mojon. Het resort ligt op ongeveer 25 minuten rijden van de luchthaven van Murcia en op ongeveer een uur rijden van de luchthaven van Alicante. De regio is grotendeels agrarisch; omgeven door moestuinen, boomgaarden, citrusboomgaarden en pastorale boerderijen. De stad ligt dicht bij een kustlijn van fijn zand en heldere waterstranden, afgewisseld door aantrekkelijke inhammen, die allemaal een volledig scala aan diensten bieden. Het strand van Mil Palmeras is ideaal voor zeilliefhebbers en sluit aan op de inhammen van Rincón en Puerto; de laatste met een promenade die tot leven komt op warme zomeravonden. Las Villas, het strand achter de jachthaven van Torre Horadada, is het langste strand, gevolgd door een kleiner strand bij La Mojón, dat de grens met Murcia bereikt. Er is een volledig scala aan watersporten beschikbaar aan de kust, plus vele andere sporten, waaronder paardrijden. Na een vermoeiende ochtend winkelen langs de Calle Mayor, waarom niet ontspannen in een van de cafés in de Plaza Iglesia en kijken naar de wereld die voorbijgaat, genietend van wat tapas - Bedankt voor het kijken!.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €229,500
Type woning Rijwoning
Locatie Pilar de la Horadada
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 155 m2
Bebouwde oppervlakte 89 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Dichtbij golf
 • Tuin vooraan en opzij
 • Garage
 • Golf
 • Ground floor terrace
 • Zwembad optioneel
 • Pré-installatie airconditioning
 • Vloerverwarming in badkamers
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!