NIEUWBOUW HERENHUIS IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA Higuericas

Ref: 658624 Rijwoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €408,000

NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSE IN HIGUERICAS - TORRE DE LA HORADADA

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF 1% WELKOMSTGESCHENK!

 

Welkom Presenteer deze prachtige nieuwbouw herenhuizen in Torre De La Horadada. Deze aanbieding is voor hun woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers

De herenhuizen hebben een open keuken, eet- en woonkamer met glazen schuifdeuren die leiden naar het grote terras op de begane grond dat uitkijkt over de aangelegde tuinen van het complex. Verderop in het pand vindt u een logeerkamer met ingebouwde kleerkasten en een volledig ingerichte familiebadkamer.

Op de tweede verdieping vindt u nog twee slaapkamers en een volledig ingerichte familiebadkamer. een van de slaapkamers heeft openslaande deuren naar een eigen terras.

Deze herenhuizen beschikken ook over een groot solarium waar u voldoende ruimte heeft om te entertainen en uitzicht heeft over de zee.

Deze woningen zijn gelegen in een groot complex, compleet met aangelegde tuinen, een groot gemeenschappelijk zwembad, een kinderspeeltuin en hebben een toegewezen parkeerplaats voor elk appartement.

Inbegrepen in de prijs van deze herenhuizen:

- Vloerverwarming in de badkamer, woonkamer en keuken

- Vooraf geïnstalleerde airconditioning

- Witgoed in de keuken

- Kitchenette in het solarium

Torre de la Horadada is een ideale locatie, aangezien het slechts een korte wandeling naar het strand is. Hoewel het een kleine kustplaats is, beschikt Torre over verschillende lokale diensten, zoals een medisch centrum, supermarkten en twee grote pleinen - Pueblo Latino en The Plein met een grote verscheidenheid aan bars, restaurants en ijssalons, wat betekent dat er voor alle smaken en budgetten wordt gezorgd. Er is ook een kleine jachthaven met 525 ligplaatsen. Het dorp is nu de thuisbasis van een bescheiden modern toeristisch complex, Lo Monte, met drie zwembaden, een fitnessruimte en een spa, en een bar/restaurant dat lokale lekkernijen en internationale gerechten biedt aan zowel toeristen als inwoners.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €408,000
Type woning Rijwoning
Locatie Higuericas
Urbanisatie Torre de la Horadada
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 115 m2
Bebouwde oppervlakte 90 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Speeltuin
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
  • Solarium
  • Buitenkeuken
  • Vloerverwarming
  • Vloerverwarming in badkamers
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!