NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN ROLDAN Roldan

Ref: 658824 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €209,000

NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN NEW BUILD APARTMENTS IN ROLDAN

Omschrijving

WELCOME presenteert een prachtige collectie van 11 luxe maisonnettes gelegen in fase 1 van een gated community in Roldán, Torre Pacheco, Murcia. Hier ontdekt u een oase waar de zon het hele jaar door schijnt, aangevuld met een gemeenschappelijk zwembad dat uitnodigt tot eindeloze ontspannende momenten.

Elk van de zorgvuldig vervaardigde woningen beschikt over 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers en biedt een mix van elegantie en functionaliteit. Met optionele parkeerplaatsen buiten voor het gemak, terrassen op de begane grond die perfect zijn om buiten te dineren, en penthouse-solariums met zomerkeukens, straalt elk aspect van dit complex verfijning en comfort uit.

Onze huizen zijn ontworpen met een eigentijdse flair en een open indeling en integreren naadloos volledig ingerichte keukens met ruime woon- en eetgedeeltes. Dompel uzelf onder in de belichaming van het moderne leven, waar elk detail zorgvuldig is overwogen om uw levensstijl naar een hoger niveau te tillen.

Buiten de grenzen van uw huis omhult het omheinde resort u in een wereld van gemak en recreatie. Van het trapsgewijze gemeenschappelijk zwembad dat uitnodigt tot een verfrissende duik tot de sportfaciliteiten en de kinderspeeltuin die eindeloos vermaak beloven.

Omarm een levensstijl van ongeëvenaarde luxe, waar de nabijheid van essentiële diensten, sportvoorzieningen en de allure van nabijgelegen stranden en golfbanen ervoor zorgen dat elke dag gevuld is met opwinding en mogelijkheden.

De toewijding aan uitmuntendheid strekt zich uit tot de beste afwerkingen en voorzieningen, zodat uw huis uw verwachtingen overtreft. Geniet van het gemak van volledig ingerichte en uitgeruste keukens, LED-binnenverlichting die uw ruimte in een warme gloed baadt, en strakke kasten versierd met schuifdeuren in zuiver wit.

Geniet van de ultieme ontspanning in de volledig ingerichte badkamers, compleet met luxe regendouches, verschuifbare doucheschermen en elegante wastafels verlicht door zachte verlichting. Met pre-installatie voor geleide airconditioning en fotovoltaïsche zonne-installaties op het dak.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2024
Prijs €209,000
Type woning Appartement
Locatie Roldan
Urbanisatie Torre Pacheco
Provincie Murcia
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 104 m2
Bebouwde oppervlakte 80 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Speeltuin
 • Dichtbij faciliteiten
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Gesloten gemeenschap
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Solarium optioneel
 • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
 • Pré-installatie airconditioning
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!