NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN LOS BALCONES Los Balcones

Ref: 658810 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €249,900

NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES

Omschrijving

WELKOM presenteert deze geweldige nieuwbouwappartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers op Los Balcones in Torrevieja.

Ontdek de perfecte harmonie tussen luxe en comfort in onze benedenappartementen met tuin of bovenappartementen met balkon en solarium. De woningen bestaan uit twee slaapkamers en twee badkamers, met de optie voor een derde slaapkamer naar eigen wens. Elk appartement biedt een spectaculair uitzicht op de roze lagune van Torrevieja, waardoor een unieke ervaring ontstaat waarbij de natuur een integraal onderdeel van uw dagelijks leven wordt.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn een verlengstuk van uw eigen privéoase. Dompel jezelf onder in ons overloopzwembad terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op de roze lagune, speel met de kleintjes in de speeltuin of wandel door de aangelegde groene zones.

Dit complex is strategisch gelegen, op slechts enkele minuten afstand van de stranden van Torrevieja, het bruisende winkelcentrum Zenia Boulevard en een verscheidenheid aan voorzieningen zoals supermarkten, apotheken en restaurants. De nabijheid van golfbanen en de afrit van de snelweg naar de luchthaven van Alicante zorgt voor gemakkelijke toegang tot alles waar u van houdt.

eigendomseigenschappen

Open keuken
Optionele garage
Solarium
Terras
Gedeelde tuin
Gedeeld zwembad
Vastgoedkwaliteiten
Airco pre-installatie
Vooraf geïnstalleerde vloerverwarming
Douche scherm
Aerothermisch
Waterkoker
Climalit beglazing
Elektrische zonwering
Aluminium ramen
Beveiligings deur
In loop kasten
Genesteld tussen prachtige natuurlijke zoutmeren en gecertificeerde stranden met blauwe vlag, wordt Torrevieja steeds populairder voor diegenen die willen genieten van de Spaanse levensstijl. De Wereldgezondheidsorganisatie bestempelde het klimaat van Torrevieja als een van de gezondste ter wereld, vanwege de warme temperaturen het hele jaar door en meer dan 300 dagen zonneschijn per jaar.

Begonnen als een zoutmijngemeenschap, is Torrevieja uitgegroeid tot een kosmopolitische stad die veel te bieden heeft. Het stadscentrum heeft een bruisend strand met avondmarkten en een verscheidenheid aan bars en restaurants met gerechten uit de hele wereld.

Niet ver van het hart van de stad ligt het populaire winkelcentrum Habaneras, met meer dan 60 winkels, waaronder namen als Zara en Ikea, een bowlingbaan en een bioscoop met meerdere zalen. De wekelijkse vrijdagmarkt staat lokaal bekend als een van de grootste aan de Costa Blanca, met een scala aan fruit, groenten, bloemen, linnengoed en meer.

Torrevieja biedt een overvloed aan buitenactiviteiten, waaronder een eigen waterpark. De stranden met blauwe vlag in de omgeving zijn prachtig en bieden lange stukken goudkleurig zand waar u kunt genieten van de zomerdagen. De stad herbergt ook vele fiets- en wandelroutes, die verbinding maken met de beroemde natuurparken van Torrevieja. Bekroonde golfbanen liggen op slechts een klein eindje rijden.

Met fantastische vervoersverbindingen heeft Torrevieja een regelmatig busnetwerk door de stad en verbindingen naar Alicante, Murcia en Madrid. De luchthaven van Alicante ligt op slechts 40 minuten rijden.

Het rijke aanbod van Torrevieja is de reden dat veel expatgemeenschappen de stad nu hun thuis noemen. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investeringsmogelijkheid in onroerend goed of een nieuw leven in de zon, Torrevieja is de ideale plek om een woning te vinden en de echte Spaanse cultuur te ervaren terwijl u geniet van veel huiselijk comfort.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2024
Prijs €249,900
Type woning Appartement
Locatie Los Balcones
Urbanisatie Torrevieja
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 186 m2
Bebouwde oppervlakte 130 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Speeltuin
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Tuin
  • Gesloten gemeenschap
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Garage optioneel
  • Solarium optioneel
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
  • Pré-installatie airconditioning
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!