NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN LO PAGAN Lo Pagan

Ref: 658786 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €168,000

NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN NEW BUILD APARTMENTS IN LO PAGAN

Omschrijving

WELKOM presenteert deze gloednieuwe appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers te koop in Lo Pagan

Kavelgrootte vanaf - 83m2
Bouwgrootte vanaf - 74m2
Gemeenschappelijk zwembad
Vooraf geïnstalleerde airconditioning


Deze woning biedt een ruime open woonkamer, eetkamer en keuken met een eiland dat als scheiding tussen de ruimtes fungeert. Vanuit de woonkamer vindt u grote openslaande deuren naar het terras waardoor natuurlijk licht de woning verlicht.

Verderop in het pand vindt u een logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte badkamer en de hoofdslaapkamer met een inloopkast en een eigen en-suite badkamer.

Op slechts 300 meter van uw nieuwe huis wacht het strand van San Pedro del Pinatar op u met zijn kristalheldere water en gouden zand. Hier kunt u ontspannen in de zon, lange wandelingen maken langs de kust of genieten van spannende watersporten. De zonsondergangen zijn ronduit spectaculair en vormen de perfecte achtergrond voor uw romantische avonden. Bovendien vindt u op slechts een steenworp afstand van dit gebouw een levendige entertainmentscene. Eersteklas restaurants, charmante bars en leuke winkeltjes bieden u een breed scala aan mogelijkheden om bijzondere momenten met vrienden en familie te beleven.

Als u een golfliefhebber bent, zult u blij zijn te weten dat gerenommeerde golfbanen op slechts 10 kilometer afstand liggen, waar u uw spel kunt perfectioneren in een spectaculaire omgeving. En voor degenen die houden van het idee van spontane uitjes: de luchthaven ligt op slechts 30 kilometer afstand, wat betekent dat u slechts een korte reis verwijderd bent van het verkennen van nieuwe bestemmingen en het beleven van onvergetelijke avonturen.

Begin een levensstijl van zon, strand en vrije tijd in dit luxe appartement in San Pedro del Pinatar
Mis de kans niet om eigenaar te worden van een klein stukje paradijs aan de Costa Cálida. Het gebouw in San Pedro del Pinatar, Murcia, biedt u veel meer dan een appartement; Het is de toegangspoort tot een leven vol comfort, luxe en rust.

Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt op slechts 300 meter van het strand, geniet van de zon op je privébalkon van 9 m² en weet dat je auto veilig staat in je privégarage. Dit nieuwe huis, met zijn moderne design, lichte ruimtes en hoogwaardige details, is de plek waar uw dromen werkelijkheid worden.

Wacht niet langer. Handel nu en beveilig uw kleine stukje paradijs aan de Costa Cálida! Begin met het leven dat je altijd al wilde.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €168,000
Type woning Appartement
Locatie Lo Pagan
Provincie Murcia
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 74 m2
Bebouwde oppervlakte 83 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Barbecue
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!