NIEUWBOUW APPARTEMENT, GRAN ALACANT Gran Alacant

Ref: 658114 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €156,000

NEW BUILD APARTMENTS IN GRAN ALACANT NEW BUILD APARTMENTS IN GRAN ALACANT NEW BUILD APARTMENTS IN GRAN ALACANT NEW BUILD APARTMENTS IN GRAN ALACANT

Omschrijving

Prachtige nieuwbouwappartementen met prijzen vanaf slechts 151.000 € voor het model op de begane grond en 171.000 € voor het model op de bovenste verdieping met een groot solarium van 75 m2.

Ook met optie van gelijkvloers model met een grote kelder op geselecteerde builds voor 191000 €,

Gelegen in Gran Alacant ten zuiden van Alicante op korte afstand van het stadscentrum en op korte afstand van de prachtige zandstranden, met vele bars in restaurants om uit te kiezen, op iets meer give 5 minutes met de car van de luchthaven van Alicante.
Gelegen in de buurt van de belangrijkste kustweg met een goede toegang tot alle belangrijke vakantiebestemmingen en toeristische attracties, waaronder Alicante stad de hoofdstad van de provincie Alicante, De oude stad, Barrio de la Santa Cruz, heeft smalle straatzesven en gekleurde hukleurde hukleurdeven. Vanaf hier leidt een lift of een steile klim naar het middeleeuwse kasteel, gelegen op een heuveltop met prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust.

Deze nieuwbouw heeft de optie om een ​​2 slaapkamer of 3 slaapkamer te zijn met dezelfde lay-out. Het 2 slaapkamer appartement heeft een woonkamer met grote glazen ramen, apart keuken, grote slaapkamer met en-suite badkamer in inbouwkasten, een 2e slaapkamer ook met inbouwkasten in een familie badkamer. De optie met 3e slaapkamer heeft een keuken die is opgenomen in de leefruimte en de ruimte van de keuken wordt de 3e slaapkamer. 

Zowel op de begane grond als op de bovenste verdieping is er parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand en de bovenste verdieping heeft een groot solarium.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €156,000
Type woning Appartement
Locatie Gran Alacant
Provincie Alicante
Postcode 03130
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 85 m2
Bebouwde oppervlakte 60 m2

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Ingebouwde kasten
  • Speeltuin
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Privé parking
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!