NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN EL RASO Guardamar del Segura

Ref: 658621 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €234,900

NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO NEW BUILD APARTMENTS IN EL RASO

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES GIFT!

WELKOM is verheugd de release aan te kondigen van dit prachtige nieuwbouw appartementencomplex in de urbanisatie El Raso, in Guardamar del Segura - Alicante, een wooncomplex van 175 appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers, allemaal met grote terrassen waar u kunt genieten van de Spaans klimaat.

De appartementen op de begane grond hebben een tuin en de appartementen op de bovenste verdieping hebben een groot solarium op het dak!


Deze nieuwe residentie zal grote gemeenschappelijke ruimtes hebben waar u kunt ontspannen in het grote zomerzwembad of in de verwarmde spa, kinderen zullen moeten genieten van het "Vista Park" en de sportievere een fitnessruimte met bio-gezonde machines en een "Putting Green". Golf” om je swing te oefenen, allemaal in een gesloten complex met grote en goed onderhouden groene gebieden waar iedereen van kan genieten.
Gelegen op een van de mooiste plekken aan de Costa Blanca - Zuid, in de stad Guardamar del Segura-Alicante en naast het natuurpark Las Lagunas de La Mata, een beschermd natuurgebied dat perfect is om te ontspannen en te wandelen, maar ook om te bezoeken het interpretatiecentrum en het leren kennen van de prachtige plek waar jaarlijks duizenden trekvogels passeren.

  In deze stad, omringd door het blauwe water van de Middellandse Zee, kunnen we zwemmen in de meer dan 11 km fijne zandstranden en wandelen in het 800 hectare grote duinbos dat voornamelijk bestaat uit dennen, eucalyptus en palmbomen, dit alles maakt deze kustlijn tot iets uniek om hier van te genieten en te willen wonen.
Guardamar del Segura ligt in het zuiden van de Costa Blanca, op slechts 25 minuten rijden van de internationale luchthaven van Alicante, met de warmste wateren van de Spaanse Middellandse Zee. Zo is de gemiddelde watertemperatuur in augustus 26°C en daalt deze in de wintermaanden tot rond de 18°C. Het is niet ongebruikelijk om zwemmers in het laagseizoen, vooral uit Midden- en Noord-Europa, te zien genieten van onze milde winters.
Niet alleen stranden hebben we in Guardamar del Segura, we hebben ook een breed toeristisch aanbod zoals gastronomie, cultuur en geschiedenis met archeologische, Fenicische, Arabische en Romeinse vindplaatsen of sport met verschillende 18-holes golfbanen op enkele kilometers van ons dorp zoals: "La Marquesa Golf", "La Finca Golf" en "Vistabella Golf". Watersportliefhebbers kunnen ook genieten van allerlei watersporten op de "Puerto Marina de las Dunas" (zeilen, windsurfen, waterskiën, kanoën, motorboot varen, etc.)

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €234,900
Type woning Appartement
Locatie Guardamar del Segura
Urbanisatie El Raso
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 101 m2
Bebouwde oppervlakte 80 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Gesloten gemeenschap
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Solarium optioneel
 • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
 • Pré-installatie airconditioning
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!