NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN CAMPOAMOR Campoamor

Ref: 658813 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €179,000

NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR NEW BUILD APARTMENTS IN CAMPOAMOR

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN WELKOMSCADEAU VAN 1%!

WELKOM Estates is verheugd u deze prachtige nieuwbouwappartementen in Campoamor. aan te bieden

Aangeboden worden ruime en moderne appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond met een eigen tuin of een appartement op de bovenste verdieping met een eigen solarium. Er is ook een prachtige gemeenschappelijke ruimte met zwembad om te gebruiken in het wooncomplex.

Standaard bieden deze appartementen een open woon-, eetkamer en keuken met openslaande deuren naar het terras. Dankzij de openslaande deuren komt er veel natuurlijk zonlicht binnen, waardoor het een lichte en luchtige ruimte wordt. Verderop in het pand vindt u een logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte badkamer en tenslotte de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer.

Campoamor is een uitstekende locatie voor mensen die een element van de echte Spaanse cultuur willen waarderen. Het adembenemende landschap, de groene bossen en de prachtige stranden maken Campoamor tot een van de meest populaire gebieden aan de Costa Blanca. Met zijn vele voorzieningen: douches, volleybal, klimrek, voetbal, bars en restaurants kunnen gezinnen een hele dag genieten op dit mooie, veilige en schone strand, dat ook beschikt over een EHBO-post met badmeester. De lokale keuken in Campoamor is typisch die van de Costa Blanca, die delicatessen van zowel het land als de Middellandse Zee combineert. In dit gebied hebben veel beschavingen gewoond (Kelten, Iberiërs, Grieken, Romeinen, moslims), die allemaal hun sporen hebben achtergelaten. Er is een selectie van internationale restaurants in de buurt die een ruime keuze bieden aan verschillende keukens van over de hele wereld.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2024
Prijs €179,000
Type woning Appartement
Locatie Campoamor
Provincie Alicante
Postcode 03191
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 99 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gesloten gemeenschap
  • Ground floor terrace
  • Één niveau
  • Pré-installatie airconditioning
  • Roof terrace
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!