NIEUWBOUW APPARTEMENT, VISTABELLA GOLF Vistabella Golf

Ref: 658050 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €209,900

NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF NEW BUILD APARTMENT VISTABELLA GOLF

Omschrijving

DEZE EIGENSCHAP IS INCLUSIEF EEN 1% WELKOM ESTATES CADEAU!

 

WELKOM presenteert deze prachtige nieuwbouwappartementen naast de golfbaan Vistabella.

Deze appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevinden zich in prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuinen met een groot zwembad, een Franse jeu de boules gebied en een ruimte om te ontspannen in de zon.

Deze appartementen zijn voorzien van een open keuken, een eet- en woonkamer met een groot kookeiland dat een afscheiding tussen de ruimtes creëert. Grote openslaande deuren in de woonkamer laten zonlicht de kamer binnenstromen en gaan volledig open om toegang te krijgen tot het terras waar u de trap vindt die naar uw privésolarium op het dak leidt.

Vanuit een gang tussen de keuken en de woonkamer vindt u de logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte familiebadkamer en de hoofdslaapkamer die ook ingebouwde kasten heeft en een en-suite badkamer heeft. De hoofdslaapkamer heeft ook directe toegang tot het grote terras.

Gelegen in een bevoorrechte en unieke omgeving van de Orihuela Costa, ligt deze woonwijk dicht bij vele voorzieningen en commerciële centra, waaronder La Zenia Boulevard, het grootste winkelcentrum in de provincie Alicante. Er zijn grote pleinen aan de kust en zandstranden, rotsachtige baaien, kliffen en met een prachtig uitzicht. Ook zijn er in de omgeving een aantal geweldige golfbanen, waaronder de geweldige Vistabella-golfbaan. Met slechts dertig minuten van de luchthaven van Alicante is dit resort een idyllische plek om het hele jaar door te genieten.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2020
Prijs €209,900
Type woning Appartement
Locatie Vistabella Golf
Provincie Alicante
Postcode 03319
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Golf
 • Uitzicht op de golf
 • Privé parking
 • Solarium
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!