NIEUWBOUW APPARTEMENT IN TORREVIEJA Torrevieja

Ref: 658812 Appartement met 1 slaapkamer en 1 badkamer en is geprijsd aan €182,950

NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA NEW BUILD APÀRTMENT IN TORREVIEJA

Omschrijving

We zijn erg enthousiast om samen te werken met een bekende bouwer in de omgeving en u een selectie van hun eigendommen aan te bieden. Deze aanbieding is voor hun ontwikkeling in Torrevieja, met de volgende voordelen:

1 slaapkamers 1 badkamers

Interne bouwgrootte vanaf 56 m2

Begane grond, eerste, tweede, derde penthouse-appartementen

Moderne keuken

Vooraf geïnstalleerde airconditioning met luchtkanalen

Gemeenschappelijk zwembad

Torrevieja, de parel van de Costa Blanca, is getuige van de creatie van een nieuw vastgoedicoon: het nieuwste woonproject van deze bekende en gerespecteerde bouwer. Deze vijf verdiepingen tellende residentiële ontwikkeling van 34 woningen herdefinieert het concept van luxe en comfort in het stadscentrum.

Majestueus gelegen in het hart van Torrevieja, consoliderend als een residentiële ontwikkeling vol elegantie en moderniteit. De strategische ligging zorgt ervoor dat bewoners zich onderdeel voelen van deze geweldige stad met gemakkelijke toegang tot een verscheidenheid aan diensten en attracties.

Het geweldige avant-garde ontwerp is een weerspiegeling van de filosofie van deze bouwer die nooit stopt met innoveren om u alleen het beste te bieden! Het vijf verdiepingen tellende project biedt een verscheidenheid aan woonmogelijkheden, van stijlvolle appartementen tot penthouses met adembenemend panoramisch uitzicht.

Elke hoek van het complex is zorgvuldig gepland om de ruimte en het natuurlijke licht te maximaliseren, waardoor een heldere en gastvrije omgeving ontstaat die uitnodigt tot welzijn. Alle 34 exclusieve woningen passen bij een verscheidenheid aan levensstijlen, van jonge professionals tot groeiende gezinnen.

Een unieke kans om te investeren in een verfijnde levensstijl in het hart van Torrevieja!

De ongeëvenaarde locatie, het avantgardistische ontwerp en de nauwgezette aandacht voor detail zorgen ervoor dat dit project veel meer is dan een plek om te wonen: het is een huis waar dromen vorm krijgen en het leven ten volle wordt geleefd.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2024
Prijs €182,950
Type woning Appartement
Locatie Torrevieja
Provincie Alicante
Postcode 03189
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Bebouwde oppervlakte 56 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Lift
  • Pré-installatie airconditioning
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!