MODERN STUDIO-APPARTEMENT in PILAR DE LA HORADADA Pilar de la Horadada

Ref: 658131 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €184,900

MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA MODERN STUDIO APARTMENT in PILAR DE LA HORADADA

Omschrijving

We zijn verheugd een PRACHTIG STUDIO-APPARTEMENT te kunnen aanbieden dat is gelegen in Pilar De La Horadada, dit studio-appartement maakt echt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, die intern 36m2 is plus een dakterras van 28m2.

Als je het appartement binnenloopt heb je direct links een doucheruimte, die een goede afmeting heeft en dan loop je naar beneden het woongedeelte in, aan je linkerhand is er een moderne goed doordachte keuken die om de hoek past en een geweldige ruimte om te koken en gaat naadloos over in de leefruimte. Er is voldoende ruimte voor een verborgen tweepersoonsbed dat overdag in een kast past en 's avonds goed kan worden neergeklapt. Als je verder naar beneden gaat, heb je voldoende ruimte om een ”‹”‹heerlijke loungeruimte te creëren, zodat je kunt chillen als je terugkomt van een zware dag op het strand, dat op minder dan 10 minuten rijden met de auto ligt, aan het einde van de lounge is er glas schuifdeuren die het licht binnenlaten, maar ook toegang geven tot een klein terras dat groot genoeg is voor een tafel en een paar stoelen om buiten te zitten met een boek, vanaf hier zijn er trappen die je naar het dak brengen solarium dat ideaal is om te entertainen als je vrienden hebt of gewoon om je kleurtje bij te vullen, de keuze is aan jou! Dit appartement kijkt uit over de gemeenschappelijke tuin en het zwembad en biedt echt waar voor uw geld aangezien het beschikbaar is voor SLECHTS 99.900 euro.

Dus als u op zoek bent naar een modern, onderhoudsvriendelijk appartement op een geweldige locatie, STOP MET KIJKEN! Bel ons nu om een ”‹”‹bezichtiging te regelen en zie zelf hoe goed dit appartement is - Bedankt voor het kijken!

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €184,900
Type woning Appartement
Locatie Pilar de la Horadada
Provincie Alicante
Postcode 03190
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 36 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Speeltuin
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gesloten gemeenschap
  • Pré-installatie airconditioning
  • Solarium
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!