MODERNE APPARTEMENTEN in PILAR DE LA HORADADA Pilar de la Horadada

Ref: 658136 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €205,000

MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA MODERN APARTMENTS in PILAR DE LA HORADADA

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN 1% WELKOMSTGESCHENK!

We zijn erg verheugd om u deze fantastische appartementen aan te bieden via ons contact met een lokale bouwer, deze appartementen bevinden zich in Pilar de la Horadada, ze bieden 2 slaapkamers en 2 badkamers, hier is een overzicht van wat ze standaard aanbieden:

Appartementen op de eerste verdieping

Bouwoppervlakte is 63m2

Gemeenschappelijk zwembad

Oplevering april 2021

Als u het appartement binnenloopt, komt u in het woongedeelte, dat licht en luchtig is doordat er aan de rechterkant glazen schuifdeuren zijn die toegang bieden tot de voorpatio, terwijl u verder naar beneden loopt heeft u een moderne goed ontworpen keuken met een eilandwerkblad, dat voldoende ruimte biedt bij het koken voor familie of vrienden. Aan de zijkant van de woonkamer is een deuropening die toegang geeft tot een familie doucheruimte, er zijn twee ruime slaapkamers met elk inbouwkasten en de master heeft het voordeel van een eigen en-suite badkamer.

Als deze mogelijkheid interessant voor u is en u zou graag meer willen weten, neem dan nu contact met ons op om een ”‹”‹bezichtiging en een rondleiding door het gebied te regelen en te zien wat het u te bieden heeft. Hier is een overzicht van de omgeving: Pilar de la Horadada ligt 3 km landinwaarts vanaf het strand van El Mojon. Het resort ligt op ongeveer 25 minuten rijden van de luchthaven van Murcia en ongeveer een uur rijden naar de luchthaven van Alicante. De regio is grotendeels agrarisch; omgeven door groentetuinen, boomgaarden, citrusboomgaarden en pastorale boerderijen. De stad ligt dicht bij een kustlijn van fijn zand en heldere waterstranden, afgewisseld door aantrekkelijke inhammen, die allemaal een volledig scala aan diensten bieden. Het strand van Mil Palmeras is ideaal voor zeilliefhebbers en sluit aan op de inhammen van Rincón en Puerto; de laatste met een promenade die op hete zomernachten tot leven komt. Las Villas, het strand achter de jachthaven van Torre Horadada, is het langste strand, gevolgd door een kleiner strand bij La Mojón, dat de grens met Murcia bereikt. Er is een volledig aanbod aan watersporten aan de kust, plus vele andere sporten, waaronder paardrijden. Na een vermoeiende ochtend winkelen langs de Calle Mayor, kunt u ontspannen in een van de cafés op Plaza Iglesia en de wereld aan u voorbij zien gaan, terwijl u geniet van wat tapas - Bedankt voor het kijken!

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €205,000
Type woning Appartement
Locatie Pilar de la Horadada
Provincie Alicante
Postcode 03190
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 63 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Barbecue
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Electrische rolluiken
  • En-suite
  • Solarium optioneel
  • Pré-installatie airconditioning
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!