MODERNE APPARTEMENTEN AAN DE ZEE in TORREVIEJA Torrevieja

Ref: 658219 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €245,000

MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA MODERN APARTMENTS BESIDE THE SEA in TORREVIEJA

Omschrijving

WELCOME presenteert dit nieuwbouwproject gelegen op slechts 5 minuten lopen van het centrale strand van Del Cura in Torrevieja.

Het gebouw bestaat uit 21 appartementen met 2 en 3 slaapkamers met parkeerplaatsen. Er is een gemeenschappelijke ruimte in het solarium met barbecue, verwarmd zwembad en Finse sauna.

Deze bouwer staat bekend om het produceren van zijn appartementen met luxe afwerking, zoals PVC-ramen uit Salamander (Duitsland) met betere akoestische en thermische isolatie, ingebouwde kasten, verlichting, keukenmeubilair, elektrische apparaten van de belangrijkste Europese fabrikanten, evenals ingerichte badkamers, inclusief douches

 

LUXE GEBOUW
* Keuken uitgerust met apparaten van het merk INDESIT of iets dergelijks.
* Gemeenschappelijk zwembad
* Pre-installatie van airconditioningkanaal.
* Vloerverwarming in de badkamers.
* Penthouses met privésolarium met douche en barbecue.
* Badkamer uitgerust en met doucheschermen.
* Ingebouwde kasten en bekleed met hout.
* Verlichting inbegrepen.
* Finse sauna

Elke bezoeker van Torrevieja zal ongetwijfeld het havengebied bezoeken met zijn talrijke restaurants, tapasbars en winkels. De visrestaurants zijn een must, want de vis komt vers van de lokale vissersboten.

Torrevieja heeft veel aantrekkelijke parken, tuinen en pleinen, zoals het Paraje Natural Municipal Molino del Agua en het Park of Nations, waar u kunt zitten en gewoon kunt ontspannen in de schaduw. Voor sightseeing in Torrevieja kunt u genieten van de haven, de vismarkt, de Kerk van La Inmaculata Conception, de Iglesia de Nuestra Señora del Rosario, rondleiding door de S-61 Delfin-onderzeeër en het museum van zee en zout.
Torrevieja wordt omringd door de zoutmeren van de Laguna Salada de la Mata en de Laguna Salada de Torrevieja en als gevolg daarvan is het klimaat zeer gezond bedoeld, vooral voor mensen met artritis.

De zoutmeren zijn beschermd en vormen een natuurlijke habitat voor tal van beschermde vogelsoorten, zoals de grotere flamingo en de grauwe kiekendief. De overdekte markt van Torrevieja biedt vis, vlees en verse groenten. Zorg ervoor dat je de lokale markt bezoekt waar verse groenten en fruit worden verkocht, evenals andere lokaal gemaakte goederen en producten – de marktdag in Torrevieja is op vrijdag. Torrevieja is ook de thuisbasis van het winkelcentrum Habaneras en een Carrefour die 24 uur per dag geopend is. Er zijn meer dan honderd bars, waarvan de meeste zich in de wijk El Baluarte in de wijk La Punta bevinden, die elk jaar duizenden bezoekers trekt als de plek om te genieten van de nachtleven van Torrevieja. Eén van de belangrijkste redenen waarom gezinnen met kinderen Torrevieja kiezen als hun jaarlijkse zomervakantiebestemming zijn natuurlijk de stranden van Torrevieja. Torrevieja heeft meer dan twintig kilometer aan witte zandstranden, waarvan de meeste eersteklas diensten en voorzieningen hebben, zoals speelplaatsen voor kinderen, douches, toiletten, EHBO-posten en reddingsmeesters. De zuidelijke Costa Blanca staat bekend om zijn golfbanen en hoewel er Er zijn geen golfbanen in het resort zelf. Er zijn vijf golfbanen in de buurt: de golfbaan La Finca in Algorfa en de golfbaan Club La Marquesa in Ciudad Quesada, ten noorden van Torrevieja.

Ten zuiden van het resort vindt u de golfbaan Villamartin in Villamartin, de golfbaan Las Ramblas en de Real Club de Golf Campoamar.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €245,000
Type woning Appartement
Locatie Torrevieja
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 89 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Lift
  • Porseleinen vloer
  • Pré-installatie airconditioning
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!