PRACHTIG BEGANE GROND APPARTEMENT TE KOOP in ALGORFA Algorfa

Ref: 410525 Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €69,950

LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA LOVELY GROUND FLOOR APARTMENT FOR SALE in ALGORFA

Omschrijving

WELKOM AANBIEDING TE KOOP dit APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND, met een bebouwde oppervlakte van ongeveer 62m2 en biedt twee slaapkamers, een badkamer in het FONTANA 3 COMPLEX in ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID. Het appartement ligt in een gated community aan de rand van Algorfa. Bij het betreden van het appartement heb je een lange gang, direct aan je linkerhand heb je een bijkeuken, die wordt gebruikt als wasruimte, deze wordt gevolgd door de keuken, die is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, u loopt dan door naar de woonkamer, het hart van het appartement en is ingericht naar een hoge standaard, aan het uiteinde zijn glazen schuifdeuren die u naar een overdekt terras brengen met glazen gordijnen, waardoor u de mogelijkheid heeft van het creëren van een extra ruimte om te dineren of om te openen als een terras om te ontspannen met een boek.

Als je weer naar binnen gaat, is er een boog die je naar de familiebadkamer brengt, aan de linkerkant heb je de logeerkamer met twee eenpersoonsbedden en inbouwkasten aan de andere kant, je hebt de hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkasten kasten. Dit appartement ligt dicht bij het gemeenschappelijke zwembad (dat verwarmd is) en op ongeveer 5 minuten lopen van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars in Algorfa en is beschikbaar voor 69.950 euro en omvat het volgende:
 
gedeeltelijk gemeubileerd
100 Liter boiler
Overal airconditioning (warm en koud)
Plafondventilatoren overal
Afgewerkt tot een hoge standaard

Dit appartement biedt JOU de mogelijkheid om een ​​heerlijk appartement te kopen voor een vakantie in de zon voor een geweldige prijs, dus neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en zie zelf wat een kans dit is. Bedankt voor het kijken!

Als u nadenkt waarom u voor Algorfa hebt gekozen - Algorfa is een klein stadje aan de Costa Blanca in Spanje, dat aan de oevers van de rivier de Segura ligt en op ongeveer 40 minuten rijden van de luchthaven van Alicante ligt en op minder dan 15 minuten rijden landinwaarts van de stranden van Guardamar del Segura. Algorfa is een van Vega Baja del Segura's citrusboerendorpen, met een bevolking van meer dan 4.000 en is gelegen in een vruchtbaar platteland. Als architectuur voor u interessant is, dan staat net buiten de stad een ongewone neogotische kerk die aan het begin van de negentiende eeuw werd gebouwd en een bezoek waard is. Als je een shopper bent, dan houdt Algorfa een markt op woensdag, maar neem het niet van mij aan, kom dit appartement en Algorfa zelf bekijken.

Details

Jaar 2007
Prijs €69,950
Type woning Appartement
Locatie Algorfa
Urbanisatie Fontana 3
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Bebouwde oppervlakte 62 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gesloten gemeenschap
  • Ground floor terrace
  • Verwarmd zwembad
  • Één niveau
  • Deels gemeubileerd
  • Veiligheids grills
  • Zuid gericht
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!