SLEUTELKLAAR NIEUWBOUWVILLA'S IN PILAR DE LA HORADADA Pilar de la Horadada

Ref: 658833 Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €389,000

KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA

Omschrijving

Ontdek het toppunt van mediterrane elegantie, naadloos gecombineerd met hedendaagse verfijning in deze KEY READY-villa's, gelegen in de levendige gemeenschap van Pilar de la Horadada. Hier is elk detail zorgvuldig vervaardigd om de perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit te bieden, zodat uw droomhuis werkelijkheid wordt.

Stap binnen in deze prachtige villa's en ervaar het toppunt van luxe leven. Met drie slaapkamers en drie en-suite badkamers bieden deze huizen ruime en comfortabele accommodatie verdeeld over twee onberispelijk ontworpen verdiepingen. De uitgestrekte open woonkamer integreert naadloos met een moderne keuken, waardoor een uitnodigende ruimte ontstaat die ideaal is voor zowel ontspanning als entertainment.

Geniet van de vele premiumvoorzieningen die in elke villa aanwezig zijn. Verwen uzelf met vloerverwarming in de badkamer en zorg voor comfort, zelfs op de koudste ochtenden. Gemotoriseerde zonwering biedt gemak en privacy met één druk op de knop, terwijl ingebouwde kasten voldoende opbergruimte bieden, waardoor uw woonruimtes opgeruimd blijven.

Ontsnap naar uw privéoase met een solarium met een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap. Ontdek buiten een groot tuinperceel en uw eigen privézwembad, perfect om in stijl te genieten van het mediterrane klimaat.

Bovendien is elke villa uitgerust met vooraf geïnstalleerde airconditioning en een reeks hoogwaardige apparatuur, waaronder een koelkast, oven, magnetron, vaatwasser, afzuigkap, wasmachine en droger.

Gelegen in Pilar de la Horadada, op slechts 5 minuten lopen, gemakkelijk naar het stadscentrum, waar u alles vindt wat u nodig heeft, waaronder winkels, supermarkten, bars, restaurants van alle nationaliteiten, apotheek, artsen en een lokale vrijdagmiddagmarkt.
Dit is een zeer populair gebied aan het worden en het gemeentehuis besteedt veel geld aan het verbeteren van wegen, straten, paden, het toevoegen van meer parken en speelplekken. Er is ook een groot sportcentrum met tal van activiteiten om van te genieten.
het strand van Higuericas ligt op slechts 4 km afstand en u heeft de keuze om de luchthaven van Alicante of Murcia te gebruiken, aangezien beide binnen 45 minuten rijden liggen.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2024
Prijs €389,000
Type woning Villa
Locatie Pilar de la Horadada
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Perceel grootte 203 m2
Bebouwde oppervlakte 115 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Electrische rolluiken
  • En-suite
  • Tuin vooraan en opzij
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
  • Solarium
  • Vloerverwarming
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!