Duplex appartement en Orihuela Orihuela

Ref: E2308 Duplex appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €129,000

Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela Duplex Apartment in Orihuela

Omschrijving

Ontdek deze charmante duplex gelegen in Redován, die de perfecte balans biedt tussen levensstijl en comfort:

- Woonkamer, badkamer en keuken op de begane grond voor meer comfort. - 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, ideaal voor gezinsprivacy. - Toegang tot de kelder en garage met automatische deur voor uw gemak.

Geniet bovendien van de indrukwekkende gemeenschappelijke voorzieningen:

* Gemeenschappelijk zwembad met uitzicht op de bergen, om af te koelen en te ontspannen. * Gym gedeeld met de gemeenschap, perfect om actief te blijven.

Met een strategische ligging, op slechts 30 minuten van het strand en dichtbij de snelweg AP-7, bent u verbonden met:

* De prachtige stranden in slechts 30 minuten. * De snelweg AP-7 brengt u in 30 minuten naar Alicante en in fifteen minutesn naar Murcia, zelfs naar de luchthaven!

Mis deze kans niet om te wonen op een plek die alles heeft! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Details

Prijs €129,000
Type woning Duplex appartement
Locatie Orihuela
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 137 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Air Conditioning
  • Storage room
  • Fitness
  • Communal pool
  • Preinstalation airconditioning
  • Witgoed
  • Outdoor lighting
  • Built-in/lined wardrobes
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!