WACHT NIET, U KUNT NU KOPEN EN VERHUIZEN La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410642 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €254,900

DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW DON’T WAIT, WHEN YOU CAN BUY AND MOVE IN NOW

Omschrijving

Met trots bieden wij dit MODERNE APPARTEMENT op de TOP VERDIEPING te koop aan, dit appartement biedt u de mogelijkheid om een ​​modern appartement te kopen en er direct in te trekken zonder te wachten. Het bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers en is gelegen in het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dichtbij ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID.

Als u een paar treden oploopt en het appartement binnengaat, komt u in een grote open woonkamer. Aan uw linkerhand heeft u de keuken die over de volledige lengte van de muur loopt. Er is een deur aan het einde van de keuken die u naar een kleine bijkeuken. Het keukengedeelte is tevens voorzien van een eilandwerkblad dat de keuken scheidt van de woonruimte. Het woongedeelte is naar eigen wens in te delen, waardoor er zowel een loungehoek om te ontspannen als een zithoek om te dineren ontstaat. Aan uw rechterhand is een kleine gang die toegang biedt tot een familiebadkamer met douche, gevolgd door de logeerkamer, die behoorlijk groot is en voorzien is van inbouwkasten. Vervolgens heeft u de hoofdslaapkamer, die de grootste van de twee slaapkamers is en beschikt over inbouwkasten. kasten en een eigen en-suite badkamer met douche. Als u teruggaat naar de woonkamer, heeft u glazen schuifdeuren die u naar een prachtig terras brengen, een ideale plek om in de ochtendzon te zitten, een kopje koffie te drinken en een boek te lezen. Er is een trap die u naar een solarium op het dak brengt dat de volledige grootte heeft van het onderliggende appartement en de hele dag zon heeft. Maar het wordt nog beter naarmate de avond vordert, als je de zonsondergang achter de heuvels kunt zien en de lichten aangaat in de vallei daarachter, de uitzichten zijn adembenemend en adembenemend! Dit appartement ligt op ongeveer 20 minuten lopen of 3 minuten rijden van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars, plus slechts 17 minuten rijden naar de kust als u wilt zwemmen in de zee of loop langs de boulevard en dit alles is verkrijgbaar voor slechts 254.900 euro en omvat het volgende:

Ongemeubileerd

Geleid airconditioning

Geweldige locatie en uitzicht

Groot solarium

Gemakkelijke toegang tot gemeenschappelijk zwembad

Dit appartement biedt u de mogelijkheid om er uw eigen stempel op te drukken en het uw eigen te maken! Er zijn geen verlichtingsarmaturen of elektrische apparaten inbegrepen en het is zojuist afgetekend door de bouwer. Er is de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats en een beveiligde berging aan te kopen voor 6.500 euro extra. Bedankt voor het kijken! Sommigen van jullie denken misschien hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als je geen golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorp Algorfa, het strand ligt op slechts 17 minuten afstand en de luchthaven van Alicante ligt op minder dan 35 minuten afstand, dus waarom komt u niet voor uzelf en kijk hoe ideaal we zijn geplaatst, neem nu contact met ons op om een rondleiding door het gebied te regelen en te zien wat La Finca te bieden heeft!

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €254,900
Type woning Appartement
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 68 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Geweldig uitzicht
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Electrische rolluiken
 • En-suite
 • Gesloten gemeenschap
 • Golf
 • Uitzicht op de golf
 • Uitzicht op de bergen
 • Privé parking
 • Porseleinen vloer
 • Pré-installatie airconditioning
 • Veiligheids grills
 • Solarium
 • Terras
 • Unfurnished
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!