COMMERCIËLE LEASEHOLD OPPORTUNITEIT op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410598 Commercieel met is geprijsd aan €20,000

COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA

Omschrijving

Wij bieden u te koop aan de erfpacht van een commerciële eenheid op de eerste verdieping van het commercieel centrum La Finca. Dit is een fantastische kans op basis van LEASEHOLD, waarmee u een NIEUWE BUSINESS kunt starten in een bekend gebied, u hoeft het alleen maar zelf te zien. Deze eenheid is een leeg canvas en biedt u de mogelijkheid om een nieuw bedrijf op te zetten en er uw eigen stempel op te drukken. De unit heeft een oppervlakte van 66m2 plus een mezzanine boven voor opslag van ongeveer 30m2. Buiten heeft u zitruimte die gebruikt kan worden voor pre-drinks of als extra eetgelegenheid.

Alle relevante papierwerk is in orde met betrekking tot deze kans, die beschikbaar is voor 20.000 euro. De beste manier voor potentiële kopers is om de eigenaars te ontmoeten en de looptijd van het huurcontract, de opties en de huurprijs, die tussen de 750 en 800 euro per maand kan bedragen, afhankelijk van de looptijd, te bespreken. Dus, als deze kans aan uw eisen voldoet, neem dan nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2006
Prijs €20,000
Type woning Commercieel
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie Algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Bebouwde oppervlakte 90 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Één niveau
  • Terras
  • Unfurnished
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!