SPECIALE PROMOTIE (alleen beperkte tijd) Algorfa - La Finca Golf Resort

Ref: 410423 Bungalow met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €144,950

BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA BUNGALOW FOR SALE ON LA FINCA

Omschrijving

WELCOME ESTATES biedt deze RESALE BUNGALOW te koop aan, die twee slaapkamers, twee badkamers biedt op het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dicht bij ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID.

Als u deze prachtige bungalow betreedt, heeft u aan uw rechterhand een volledig ingerichte keuken, die een ontbijtbar heeft en uitkijkt op de lounge/eetkamer, die een karakteristieke open haard en een gewelfd plafond heeft dat in het oog springt en het pand ook een beetje koeler in de zomer. Er is een boog vanuit de woonkamer die u naar de familiebadkamer brengt die een goede maat heeft, aan uw linkerhand heeft u de logeerkamer, die 2 eenpersoonsbedden en inbouwkasten heeft, vanaf hier gaat u naar buiten en naar de hoofdslaapkamer , dat is de grootste van de twee en heeft een tweepersoonsbed, inbouwkasten en een eigen badkamer. Als u teruggaat naar de woonkamer, heeft u openslaande deuren die u naar een prachtig terras leiden, wat een ideale plek is om buiten te dineren, u heeft dan een trap die u naar het solarium brengt waar u ruimte heeft om te ontspannen in de zon of 's avonds chillen met vrienden, de keuze is aan jou. Als je teruggaat naar het terras, zijn er trappen naar je eigen tuin, die een goede maat heeft en wat kleur toevoegt

Deze woning bevindt zich in een omheinde gemeenschap en profiteert van off-road parking, een gemeenschappelijk zwembad en tuinen, die op slechts een korte loopafstand liggen. Deze Lola Bungalow ligt op ongeveer 15 minuten lopen / 3 minuten rijden van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van Moncayo of Guardamar. Deze woning wordt volledig gemeubileerd verkocht en is zojuist verlaagd naar SLECHTS 144.950 euro. Deze stijl van onroerend goed is erg populair omdat ze gelijkvloers zijn, een tuin en een solarium hebben, dus neem vandaag nog contact met ons op om een ”‹”‹bezichtiging te regelen - Bedankt voor het kijken.

Als u zich afvraagt, waarom heeft u voor La Finca gekozen? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd in 2002 geopend en heeft zichzelf bewezen als een echte golftest voor spelers van alle niveaus. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan stromen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de feature hole (5e hole), een par 5 met een eilandgreen. Je denkt misschien ook hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als je een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorp Algorfa, het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthavens liggen op minder dan 45 minuten afstand, dus waarom niet voor uzelf komen en kijk hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door het gebied te regelen en kijk wat La Finca te bieden heeft!

Details

Prijs €144,950
Type woning Bungalow
Locatie Algorfa - La Finca Golf Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 180 m2
Bebouwde oppervlakte 158 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Prachtig uitzicht
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Open haard
 • Volledig gemeubileerd
 • Gesloten gemeenschap
 • Uitzicht op de golf
 • Privé parking
 • Solarium
 • Terras
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!