MOOIE VILLA & ZWEMBAD op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410464 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €229,950

BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA WITH POOL on LA FINCA

Omschrijving

We zijn verheugd deze MOOIE BRISAS-stijl VILLA aan te bieden, die is gelegen op het bekende La Finca Golf Resort, Algorfa. De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 98m2 en staat op een groot perceel van ongeveer 250m2. Als u door de poorten binnenkomt, heeft u een grote oprit en een carport waar gemakkelijk 3 auto's in passen. Als u de villa binnenloopt, heeft u rechts een grote open lounge / eetkamer met een houtkachel en is goed ingedeeld door de huidige eigenaren en biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te dineren, er is een schuifpui aan het uiteinde dat toegang biedt tot een lager gelegen terras dat ideaal is om buiten te dineren en ook te ontspannen, vanaf hier zijn er trappen naar beneden naar de tuin en het zwembad, als u rond het pand loopt is er ook toegang tot een onderbouw wordt momenteel gebruikt voor opslag, maar kan indien nodig worden omgezet? Terug naar binnen en richting de hoofdingang is er een aparte keuken die een goed formaat heeft en voldoende ruimte biedt voor het ontvangen van uw vrienden. Als je de keuken uitloopt, heb je een kleine gang die links toegang biedt tot een familiebadkamer met douche, deze wordt gevolgd door de eerste logeerkamer met twee eenpersoonsbedden en inbouwkasten, tenslotte heb je op dit niveau de tweede gastenslaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkasten. Er is een trap vanuit de gang naar de eerste verdieping, waar je een uitgang hebt naar het bovenste terras, dat een echte suntrap is omdat het op het westen is gericht en een ideale plek om te barbecueën en de zonsondergang in de verte te bekijken. Als u weer naar binnen gaat, heeft u de hoofdslaapkamer die de grootste van de drie is en glazen schuifdeuren heeft naar het bovenste terras voor privacy, het profiteert ook van inbouwkasten en een eigen en-suite doucheruimte. De woning ligt dicht bij alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van Moncayor of Guardamar en is beschikbaar voor 229.950 euro en omvat het volgende:

Volledig gemeubileerd verkocht

Log Burner

Onderbouw opslag

Heerlijk zwembad

Off-road parking

Groot perceel

 

Dus als u vragen heeft of een bezichtiging wilt regelen, neem dan vandaag nog contact met ons op, maar als u erover nadenkt waarom voor La Finca heeft gekozen? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd geopend in 2002 en heeft zichzelf een echte golftest voor spelers van alle niveaus bewezen. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan lopen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de kenmerkende hole (5e hole), die een par 5 is met een eilandgroen. U vraagt ”‹”‹zich misschien ook af hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als u geen golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels, en het is slechts een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorp Algorfa dat een meer Spaanse sfeer biedt, het strand ligt op minder dan 20 minuten afstand en de luchthavens zijn minder dan 45 minuten rijden, dus waarom komt u zelf niet kijken hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door de omgeving te regelen en te zien wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €229,950
Type woning Villa
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03130
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 250 m2
Bebouwde oppervlakte 98 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Open haard
  • Tuin vooraan en opzij
  • Volledig gemeubileerd
  • Tuin
  • Golf
  • Uitzicht op de bergen
  • Privé parking
  • Privé zwembad
  • Solarium
  • Terras
  • Onderbouw
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!