MOOIE VILLA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410512 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €259,500

BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA BEAUTIFUL VILLA

Omschrijving

WELKOM is verheugd om deze PRACHTIGE VILLA in BRISAS-stijl aan te bieden, die is gelegen op het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dicht bij ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID.

De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 112m2 en staat op een perceel van ongeveer 300m2. Als u door de buitenste poorten binnenkomt, heeft u een grote oprit waar gemakkelijk 2 auto's in passen, plus een mooie voortuin met voldoende ruimte voor uw eigen privézwembad, mocht u er een willen? Als u de villa binnenkomt, heeft u aan uw linkerhand een grote open lounge, waar de huidige eigenaren een heerlijke ontspanningsruimte hebben gecreëerd om gewoon te relaxen, er zijn deuren aan het uiteinde die toegang bieden tot een terras aan de voorzijde -uitkijkend op de tuin. Aan de andere kant van de woonkamer heb je een aparte moderne keuken die iets meer dan een jaar geleden is gerenoveerd en is afgewerkt tot een zeer hoge standaard met alle apparatuur die je zou verwachten, aan de rechterkant van de keuken is waar deze woning anders is want je hebt een prachtige aparte eethoek, ideaal om te entertainen, wanneer je vrienden hebt voor het diner. Terug en aan de overkant heb je een familie douche-kamer die ook onlangs is bijgewerkt, dit wordt dan gevolgd door twee ruime slaapkamers, elk met inbouwkasten, waarvan er één wordt gebruikt als studeerkamer maar kan worden teruggezet naar een slaapkamer gemakkelijk indien nodig.

Er is een trap die u naar de overloop op de eerste verdieping brengt, waar u toegang heeft tot het bovenste terras/solarium, aan uw rechterkant is de hoofdslaapkamer, de grootste van alle slaapkamers en heeft glazen schuifdeuren naar het terras/solarium, als u naar rechts gaat, heeft u een prachtige en-suite badkamer met douche! Als u het pand naar beneden en naar buiten verplaatst, wikkelt de tuin zich rond het pand en heeft een kleine opslagruimte aan de achterkant en toegang tot het gemeenschappelijke zwembad, dat op slechts een korte loopafstand ligt. Het pand ligt dicht bij alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van Moncayor of Guardamar en is beschikbaar voor 259.500 euro en omvat het volgende:

Volledig gemeubileerd verkocht

Off-road parkeerplaats

Aparte Eetkamer

Luchtverfrissend

Centrale verwarming op de begane grond

Goed formaat plot

 

Dus, als u vragen heeft of een bezichtiging wilt regelen, neem dan vandaag nog contact met ons op, maar als u zich afvraagt ”‹”‹waarom voor La Finca heeft gekozen? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd in 2002 geopend en heeft zichzelf bewezen als een echte golftest voor spelers van alle niveaus. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan stromen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de feature hole (5e hole), een par 5 met een eilandgreen. Je denkt misschien ook hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als je een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels, en het is slechts een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorpje Algorfa dat een meer Spaanse sfeer biedt, het strand ligt op minder dan 20 minuten afstand en de luchthavens zijn minder dan 45 minuten rijden, dus waarom niet zelf komen en zien hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door het gebied te regelen en te zien wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €259,500
Type woning Villa
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 300 m2
Bebouwde oppervlakte 112 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Ingebouwde kasten
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Tuin voor en achteraan
  • Volledig gemeubileerd
  • Tuin
  • Golf
  • Uitzicht op de golf
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Verbouwd
  • Veiligheids grills
  • Solarium
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!