GEWELDIGE APPARTEMENTEN in SANTA POLA Santa Pola

Ref: 658191 Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €223,000

AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA AMAZING APARTMENTS in SANTA POLA

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF 1€ WELKOMSTGESCHENK!

We zijn verheugd om u de mogelijkheid te bieden om deze MOOIE EIGENSCHAPPEN te kopen, die zijn gelegen in een van de beste gebieden die Santa Pola te bieden heeft! Het is 50 meter lopen van het nieuwe winkelcentrum waar u kunt genieten van alle voorzieningen zoals bioscopen, winkels en koffiebars, plus SLECHTS 150 meter lopen van het Levante-strand, waar u kunt genieten van het prachtige Santa Pola. Zeezicht! Het complex bestaat uit twee blokken, die een keuze bieden uit appartementen, penthouses en herenhuizen, plus een geweldig gemeenschappelijk zwembad, er zijn ook mogelijkheden voor privéparkeren en indien nodig bergingen. Deze aanbieding is voor het laatste penthouse dat beschikbaar is.

 

Dit complex en de beschikbare opties zijn gewoon te mooi om te missen, dus wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op om vragen te stellen of regel een virtuele tour, om er zeker van te zijn dat u de juiste kiest, voor uw nieuwe huis in de zon - Bedankt voor op zoek.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €223,000
Type woning Appartement
Locatie Santa Pola
Provincie Alicante
Postcode 03130
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Perceel grootte 122 m2
Bebouwde oppervlakte 76 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gesloten gemeenschap
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
  • Pré-installatie airconditioning
  • Zeezicht
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!