EEN SCHITTERENDE LEASEHOLD OPPORTUNITEIT La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410609 Commercieel met is geprijsd aan €27,000

A STUNNING LEASEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING LEASEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING LEASEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING LEASEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING LEASEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING LEASEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING LEASEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING LEASEHOLD OPPORTUNITY

Omschrijving

Wij bieden te koop aan de leasehold van een commerciële unit op de bovenverdieping, die onlangs volledig is gerenoveerd en een geweldige kans biedt voor iemand om direct in een bedrijf te stappen op een LEASEHOLD basis die klaar is om te gaan. Het gebouw heeft een oppervlakte van 66m2 en bestaat uit een bargedeelte aan de linkerkant en een eetgedeelte aan de rechterkant van de bar. Er is een buitenruimte die wordt overdekt door een nieuwe luifel die een zithoek biedt die kan worden gebruikt voor pre-drinks of als extra eetgelegenheid.

De locatie is op de eerste verdieping van het commerciële centrum La Finca. Alle relevante papieren zijn in orde voor deze gelegenheid. De prijs voor deze erfpacht is 55.000 euro, de huurbetaling bedraagt 500 euro per maand aan de eigenaar en de voorwaarden van een eventuele toekomstige huurovereenkomst kunnen rechtstreeks met de eigenaar worden besproken. De huidige huurders zijn zeer discreet met adverteren omdat zij niet willen dat hun bestaande klanten worden getroffen. Daarom hebben wij vastgesteld dat de beste manier voor potentiële kopers is om de bestaande huurders te ontmoeten en de opties persoonlijk te bespreken. Dus, als deze kans aan uw eisen voldoet, neem dan nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen, die alleen op afspraak is vanwege werkverplichtingen - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2006
Prijs €27,000
Type woning Commercieel
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03130
Bebouwde oppervlakte 66 m2

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Alarm systeem
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Verbouwd
  • Security system
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!