MAISON DE VILLE MODERNE PRÊTE À CIUDAD QUESADA Ciudad Quesada

Ref: 658356 Rijwoning met 5 slaapkamers en 5 badkamers en is geprijsd aan €477,000

KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA KEY READY MODERN TOWNHOUSE IN CIUDAD QUESADA

Omschrijving

WELKOM landgoederen bieden deze prachtige herenhuizen met 5 slaapkamers en 5 badkamers beschikbaar in Dona Pepa, Ciudad Quesada!

Op de begane grond bieden deze herenhuizen een open woon-, eetkamer en keuken die de gehele begane grond beslaat met openslaande deuren naar de tuin en waardoor natuurlijk licht het pand binnenstroomt. Op de begane grond vindt u ook een kleine doucheruimte.

Op de tweede verdieping vindt u 2 slaapkamers met een gedeelde familiebadkamer en vervolgens de hoofdslaapkamer met een eigen en-suite badkamer. Alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten. Op de 3e verdieping van het pand vindt u uw eigen solarium op het dak. Ten slotte bieden deze woningen de mogelijkheid van een afgewerkte kelder die plaats biedt aan 2 extra slaapkamers, een met een en-suite badkamer, een extra woonkamer en een volledig ingerichte badkamer.

Deze woningen bevinden zich op een prachtig complex met een gemeenschappelijk zwembad dat wordt omgeven door aangelegde tuinen.

Ciudad Quesada is een gezellige en populaire plek aan de kust van de Costa Blanca. Hier vindt u winkels, restaurants, cafés, bars, apotheken, banken, kappers, medische en tandheelkundige diensten en nog veel meer. In de hoofdstraat is recentelijk een gezellig winkelcentrum gebouwd met diverse winkels. Ciudad Quesada biedt ook verschillende activiteiten voor het hele gezin, zoals de beroemde golfbaan La Marquesa, bowlen, minigolf, tennisbanen, voetbalvelden, sportscholen, spa's, seizoensgebonden waterpark en nog veel meer.

De prachtige stranden van de Costa Blanca kust liggen als parels aan een touwtje, en op korte afstand heeft u toegang tot een aantal stranden. Het beroemde 9 kilometer lange zandstrand in Guardamar del Segura en het strand "Torrelamata" in La Mata zijn de twee dichtstbijzijnde stranden, op ongeveer 10-15 minuten rijden van Ciudad Quesada.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €477,000
Type woning Rijwoning
Locatie Ciudad Quesada
Urbanisatie Cuidad Quesada
Provincie Alicante
Slaapkamers 5
Badkamers 5
Bebouwde oppervlakte 217 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Tuin
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Garage optioneel
 • Pré-installatie airconditioning
 • Solarium
 • Onderbouw