PAGE10_MAIN.PHP

Terugbetalingsschema

Beveel een vriend aan en verdien cash!

Cash

Welcome Estates Southern Spain S.L. betaalt 0.5% bij elke introductie die leidt tot een verkoop van een nieuwbouwwoning of 0,25% voor een introductie bij een herverkoopwoning. Heeft u een vriend, een familielid, een klant of een collega die op zoek is naar een droomwoning in Spanje? Verwijs hem dan vandaag nog naar ons en verdien hiermee wat geld. Vul uw gegevens in het onderstaande formulier in:


Algemene voorwaarden – Terugbetalingsschema, verwijs een vriend door.

  • WELCOME ESTATES SOUTHERN SPAIN S.L.. betaalt 0.5% bij elke introductie die leidt tot een verkoop van een nieuwbouwwoning of 0,25% voor een introductie bij een herverkoopwoning.
  • Bijvoorbeeld:
  • Introductie nieuwbouwwoning – verkoopprijs bedraagt 300.000€ = 1.500€
  • Introductie herverkoopwoning – verkoopprijs bedraagt 300,000 = 750€
  • Betalingen worden gedaan zodra Your Move to Spain het geld van de verkoper heeft ontvangen.
  • 15% bedrijfsbelasting zal worden betaald aan de Spaanse autoriteiten op alle transacties met invoerders. Persoonlijke belastingaangiften blijven de verantwoordelijkheid van de persoon die een introductie heeft gedaan.
  • De partijen doen afstand van hun eigen rechtsgebied en leggen zich uitdrukkelijk voor aan de rechtbanken van Orihuela, voor problemen die voortvloeien uit de uitvoering, de oplossing of de interpretatie van dit contract.
  • In het geval van een samenwerkingsovereenkomst is de betaling gelijk aan 0,25% bij nieuwbouw of 0,125% bij herverkoop.
  • Voor deelname aan deze promotie heeft WELCOME ESTATES SOUTHERN SPAIN S.L. een kopie van uw paspoort en rijksregisternummer nodig als identificatiebewijs. De promotie is onderhevig aan internationale bankkosten.

WAAROM WERKEN MET WELCOME ESTATES?

Bekwaam en ervaren team

Ons zeer bekwaam team zal u door het hele proces van kopen en verkopen in Spanje begeleiden en alle vragen beantwoorden die zich voordoen. Al onze medewerkers hebben een uitstekende kennis van het gebied en de huidige vastgoedmarkt.

Het Welcome Estates-team is er om uw leven hier in Spanje zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken.

In uw eigen taal. Alle nationaliteiten zijn welkom bij Welcome Estates. Onze medewerkers zijn meertalig en zullen u in uw eigen taal begeleiden in het aankoop- of verkoopproces van uw woning in Spanje.

Ontmoet het team
Uitstekende marketingondersteuning

In een zeer competitieve sector is het van vitaal belang om iedereen een stap voor te blijven. Welcome Estates investeert veel in het verzekeren van de verkoop van uw woning. Met behulp van een scala aan marketingmedia, waaronder de meest succesvolle onroerend goed platformen en directe advertenties in heel Europa zijn wij het best geplaatst om u te helpen uw woning te verkopen.

Marketing experts
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!