5 SLAAPKAMER VILLA OP ALTAONA GOLFCURSUS Altaona Golf Resort

Ref: 658353 Villa met 5 slaapkamers en 4 badkamers en is geprijsd aan €1,063,000

5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE 5 BEDROOM VILLA ON ALTAONA GOLF COURSE

Omschrijving

DEZE EIGENSCHAP IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES CADEAU!

WELCOME presenteert deze prachtige nieuwbouwvilla's op de Altaona-golfbaan met 5 slaapkamers, 3,5 badkamers, een privézwembad en een perceel van 385m2.

Nadat u uw auto op de eigen oprit heeft geparkeerd, komt u de villa binnen in een grote open woonkamer, eetkamer en keuken met een kookeiland/ontbijtbar als scheiding tussen de twee kamers. Vanuit de woonkamer vindt u glazen openslaande deuren waardoor het natuurlijke zonlicht het pand kan overstromen en toegang geeft tot de aangelegde tuinen met een privézwembad. Deze woning wordt geleverd met een grote bijkeuken berging en aparte wasruimte die kan worden gevonden aan de achterzijde van de keuken en een W.C net buiten de woonkamer.

Verderop in het pand, op de begane grond, vindt u 2 gastenslaapkamers met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte familiebadkamer ertussen, nog een logeerkamer aan de andere kant van het pand met ingebouwde kasten en een en- suite badkamer en tot slot een van de 2 hoofdslaapkamers op deze woning die profiteert van een en-suite badkamer en een inloopkast. Op de eerste verdieping vindt u een tweede woonruimte die kan worden omgebouwd tot een entertainmentruimte, een grote slaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer en tot slot de 2e hoofdslaapkamer in het pand met een enorme inloopkast en ensuite badkamer!

 Direct gelegen aan de voet van de “Sierra Altaona”, een beschermd natuurgebied. Met een prachtig uitzicht over de golfbaan van Altaona, profiteert u van directe toegang tot het achterliggende bergachtige gebied, dat zeer geschikt is voor mountainbiken, wandelen en andere buitenactiviteiten. Het bruisende stadscentrum van Murcia ligt op slechts ongeveer 15 minuten rijden.
Geclassificeerd als een van de beste vastgoedlocaties in de regio Murcia, een locatie die alles biedt waar u van kunt dromen, of het nu voor permanente bewoning of een vakantiehuis is.

De villa's in Altaona bieden een aantrekkelijk design, energie-efficiëntie, optimale privacy, respect voor de natuurlijke omgeving en een logische en prettige indeling met grote kamers die meer bieden dan alleen een huis, het biedt een gezonde manier van leven door haar gemeenschappelijke ruimtes waar u kunt ontspannen, ontspannen en een actieve levensstijl beoefenen.
Dit gebeurt door het aanbieden van een gemeenschappelijke buitensportruimte, een meditatie/yogaruimte, een gemeenschappelijke kruidentuin en gemeenschappelijke ontspanningsruimtes.
Als eigenaar van een woning in Altaona kunt u genieten van al deze faciliteiten wanneer u maar wilt en zonder zorgen, aangezien ze worden onderhouden door de gemeenschap.

Zo'n prachtige locatie verdient een onderscheidend, goed uitgevoerd project van zelfstandige laagbouwvilla's. Met verbluffende kenmerken en unieke ontwerpkenmerken, die naadloos opgaan in de omringende natuurlijke omgeving.

We vinden echter dat dit nog niet genoeg is om recht te doen aan de unieke locatie, Altaona biedt meer: ”‹”‹een plek waar je kunt ontspannen en opladen, kunt genieten van yoga- en meditatielessen in de buitenlucht, sportfaciliteiten en openluchttrainingsruimtes.

En alsof dit nog niet genoeg is, zullen deze villa's worden aangevuld met de eeuwenoude ontwerptechnieken van Feng Shui. Dit garandeert dat je leven in deze kleinschalige gemeenschap te midden van positieve energie is. We hebben deze methode ook toegepast op de persoonlijke omgeving van uw eigen huis, op de villa-ontwerpen, woningindelingen, materialen en positionering van de huizen en tuinen, met behoud van uw privacy.

Een bijkomend voordeel van wonen in Altaona is dat het midden in de natuur ligt en toch toegang heeft tot de vele voorzieningen die deel uitmaken van het omliggende resort. Deze omvatten tennis- en paddlebanen, een golfbaan, een winkelcentrum, evenals schoonmaak- en beveiligingsdiensten.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €1,063,000
Type woning Villa
Locatie Altaona Golf Resort
Urbanisatie San Javier
Provincie Murcia
Postcode 30155
Slaapkamers 5
Badkamers 4
Perceel grootte 385 m2
Bebouwde oppervlakte 200 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Terras voor en achteraan
  • Tuin
  • Golf
  • Uitzicht op de golf
  • Ground floor terrace
  • Uitzicht op de bergen
  • Natuurpark
  • Privé parking
  • Uitzicht op het park
  • Privé zwembad
  • Zuid gericht
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!