NIEUWBOUW VILLA, DAYA NUEVA Daya Nueva

Ref: 658495 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €291,000

Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva Villas in Daya Nueva

Omschrijving

WELKOM presenteert deze moderne woningen die zijn gebouwd volgens een zeer hoge standaard, gebouwd op één niveau met een perceelgrootte van 262m2 en met een bebouwde oppervlakte van 106m2.

Deze woning heeft een grote open keuken, eet- en woonkamer met openslaande deuren naar de aangelegde patiotuin waar u uw eigen privézwembad en voldoende ruimte vindt om u te vermaken in de Spaanse zon. De openslaande deuren laten de zon binnenstromen in de woonkamer, waardoor een lichte en luchtige ruimte ontstaat die van binnen naar buiten stroomt.

Deze woning heeft een logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte familiebadkamer en een hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer.

Deze huizen zijn op één niveau gebouwd en hebben 2 bergingen, een privésolarium met een prachtig uitzicht over de bergen, waardoor een rustige omgeving wordt gecreëerd om de ondergaande zon te zien, en een oprit.

Het strand van Guardamar del Segura ligt op slechts 10 minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op slechts 40 minuten afstand.

Nueva Daya is de perfecte mix tussen een ontspannen en comfortabele landelijke levensstijl in de levendige kustgebieden van de Costa Blanca, het is een kleine gemeente van ongeveer 2.000 inwoners, gelegen in het zuidoosten van de provincie Alicante
Aan het ene uiteinde van de hoofdstraat bevindt zich het stadhuis, elke dinsdagochtend vindt een kleine markt plaats met minder dan een dozijn kraampjes. Er is een plaatselijk zwembad en een aantal grasparken met banken verspreid over de urbanisatiegebieden aan de rand van het dorp.

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €291,000
Type woning Villa
Locatie Daya Nueva
Provincie Alicante
Postcode 03130
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 262 m2
Bebouwde oppervlakte 106 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!