Villa en Orihuela Costa Orihuela Costa

Ref: MOVE-23 Villa met 8 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €400,000

Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa Villa in Orihuela Costa

Details

Prijs €400,000
Locatie Orihuela Costa
Provincie Alicante
Slaapkamers 8
Badkamers 3
Type zwembad Privé
Type Villa
Urbanisatie
Postcode
Perceel grootte 208 m2
Bebouwde oppervlakte 223 m2
   

Omschrijving

Wij zijn trots om deze prachtige villa te presenteren met niet minder dan 8 slaapkamers, 3 badkamers, 2 balkons, een grote terras op de begane grond en een gemeenschappelijk zwembad.

We betreden het eigendom via een voetgangerspoort of een bredere poort om de auto binnen te parkeren. Aan de rechterkant van het huis is een volledig betegeld terras met middag-/avondzon.

We gaan het huis binnen via de ruime serre die is ingeglaasd en een aanvulling vormt op de woonkamer. Op deze verdieping vinden we ook de open keuken, 2 slaapkamers en een volledige badkamer.

We gaan naar boven en komen in een gang met toegang tot nog 3 slaapkamers en een andere volledige badkamer.

Nog een trap omhoog en we komen in een andere gang met toegang tot nog 3 slaapkamers en een volledige badkamer. Twee slaapkamers op deze verdieping hebben een balkon.

Een bezoek wordt ten zeerste aanbevolen om de ruimte van dit huis volledig te waarderen.

Kenmerken

Air Conditioning, Fully furnished, Communal swimming pool, Porch, Terrace
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!