Villa en Entre Naranjos Vistabella Golf Entre Naranjos Vistabella Golf

Ref: BC-PAJA-D Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €450,000

Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf Villa in Entre Naranjos Vistabella Golf

Details

Prijs €450,000
Locatie Entre Naranjos Vistabella Golf
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Type zwembad Privé
Type Villa
Urbanisatie
Postcode
Perceel grootte 433 m2
Bebouwde oppervlakte 132 m2
   

Omschrijving

Deze prachtige villa, gelegen op een ruim perceel op het zuidoosten, in het Vistabella Golf resort, is voorzien van zonnepanelen en met een gemakkelijk te onderhouden tuin en een eigen privézwembad, biedt u het comfort, de rust en de vakantiesfeer die u nodig heeft . op zoek naar.

Deze prachtige woning beschikt over een fraaie tuin met eigen parkeerplaats met autoschaduw, de hoofdingang is aan de zijkant gelegen. Eenmaal binnen komt u, voorbij de hal, in de gezellige woon-/eetkamer van waaruit u uitzicht heeft op de tuin en het zwembad. De open keuken met ontbijtbar staat in directe verbinding met de woon-/eetkamer. Via de keuken is een zeer praktische wasruimte te bereiken. In de inkomhal bevindt zich tevens een ruime dubbele logeerkamer en een gastenbadkamer met toilet en douche. Via de trap komt u op de tweede verdieping waar u toegang heeft tot twee ruime tweepersoonsslaapkamers, beide met een ruime badkamer met toilet en douche. De hoofdslaapkamer is voorzien van veel glaspartijen, welke tevens toegang bieden tot het dakterras. Vanuit de tweede slaapkamer heeft u tevens toegang tot dit prachtige terras. De woning wordt verkocht inclusief de keukenapparatuur en is gedeeltelijk gemeubileerd. Veel extra's zijn ook inbegrepen, zoals centrale verwarming, volledig geleide airconditioning, elektrische zonwering en opslagruimte onder de trap.

Vistabella Golf is een golfbaan gelegen in het verstedelijkte gebied van het dorp Vistabella. Het dorp ligt ten westen van Torrevieja en is momenteel volop in ontwikkeling. De golfbaan is ontworpen door voormalig Europees en Wereldbekerkampioen Manuel Pinero. De baan omvat veel van de uitdagingen waarmee hij te maken kreeg toen hij een professional was, waaronder veel van zijn ervaring uit competities zoals de Ryder Cup, Europeans Tours, de World Cup en de Dunhill Golf Cup. Op deze baan kunnen spelers met verschillende ervaring elke hole op de baan aanpassen aan hun eigen niveau. De golfbaan zelf is een 18-holes baan met een par van 72.

Torrevieja en Orihuela zijn twee steden die goed verbonden zijn met het gebied, evenals kleinere gebieden zoals Cabo Roig. De dichtstbijzijnde stranden bij Vistabella zijn de stranden van Cabo Roig en de omliggende gebieden. Zelfs binnen een uur fietst u naar alle bovengenoemde plaatsen. Rondom elk van de genoemde gebieden zijn er vele activiteiten waar u van kunt genieten, van winkelen en sporten tot uit eten gaan en musea bezoeken. Bij Vistabella ligt een groot meer: de Embalse de la Pedrera. Dit strekt zich vele kilometers uit van de nabijgelegen steden Hurchillo en Bigastro tot Torremendo in het zuiden. Het meer biedt spectaculaire uitzichten en in bepaalde periodes van het jaar droogt het zelfs een beetje op. Omdat het meer zo groot is, is dit gebied een ideale plek voor lange fietstochten, bijvoorbeeld vanuit Vistabella. Het is ook een goede plek voor wandelingen en enthousiaste fotografen.

Kenmerken

Air Conditioning, Heating, Home appliances, Yard, Laundry, Private pool, Porch, Air conditioning pre-installation, Reinforced door, Terrace
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!