Villa en Aspe Aspe

Ref: L162 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €324,950

Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe Villa in Aspe

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde landelijke villa met 3 slaapkamers en privézwembad in Aspe, Alicante op loopafstand van de stad. Dit traditionele Spaanse pand is volledig gerenoveerd om een mix van modern en traditioneel te bieden die gewoon werkt.

De villa ligt op een ommuurd en omheind perceel van 3579m² en is toegankelijk via een op afstand bedienbare schuifpoort met integrale voetpoort. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de villa en nog meer parkeergelegenheid op een speciale ruimte aan de zijkant van het perceel, wat in de toekomst een ideale locatie zou zijn voor carport, garage of werkplaats.

Als u het perceel betreedt, wordt u begroet door de fruitboomgaard met sinaasappel-, madrono-, mango-, citroen-, grapefruit-, mandarijn- en nisperobomen en aan het verste uiteinde van het perceel is een speciale ruimte voor een moestuin als u daartoe geneigd bent.

Het perceel is vlak en vlak en is ontworpen om het onderhoud tot een absoluut minimum te beperken. Het grootste deel van het perceel heeft een betonnen oprit en grind. Aan de achterzijde ligt een met laser genivelleerd sportveld, maar dit zou ook een perfecte tennisbaan kunnen zijn. Halverwege het perceel ziet u een prachtige boom, maar onder het gebladerte bevindt zich een geheime tuin met stapstenen, tafel en stoelen en een hangmat. De villa maakt vanaf het eerste moment dat u hem ziet gegarandeerd indruk.

De glazen naya over de volle breedte met uitzicht op het zwembad en het terras met de desserttuin en tuinen maakt zeker indruk. Het zwembad van 32 m² is een zoutwaterzwembad, wat betekent dat er minder chemicaliën nodig zijn en vriendelijker voor de huid. Het zwembad is uitgerust met een automatisch PH-systeem dat de balans van het zwembad in stand houdt (minder pijnlijke ogen en chloorgeur) en ook beter is voor de mensen met een gevoelige huid en geverfd haar.

Er is een groot terras, ideaal om te zonnebaden en er is voldoende ruimte voor veel ligstoelen, maar het is ook de perfecte plek om gasten te ontvangen. De ruimte wordt onderbroken door een desserttuin met cactussen en dorre beplanting.

De glazen naya kan in de zomer worden geopend en is eigenlijk het hele jaar door het belangrijkste woon- en eetgedeelte van de villa.... In de zomer is het een lichte en heldere ruimte en wanneer geopend stroomt er een verkoelende bries door de ruimte. Dit gebied is het belangrijkste woongedeelte van het pand en is een lounge-, ontbijt- en eetkamer. Er zijn automatische zonneschermen die afhankelijk van de omstandigheden open en dicht gaan om schaduw te bieden en aan de zijkant van de naya zijn nog meer schaduwrijke terrassen en meer eet- en zitmogelijkheden. Voor de korte winter is deze ruimte voorzien van dubbel glas en is er een moderne pelletkachel nodig. Er is ook een nieuwe wc en douche met binnen- en buitendeuren, evenals een opslagruimte met een Eco Ariston aerothermische warmtepomp.

De villa heeft ook een tweede woonkamer, die de familie gebruikt als speelkamer, kantoor en tv-kamer. Eventueel zou dit een 4e slaapkamer kunnen zijn. Deze kamer heeft ook een nieuwe pelletbrander.

Via een centrale hal vindt u de fusionkeuken, die toegankelijk is vanuit de naya of de villa en traditionele Spaanse keukenkenmerken heeft met een modernere kant. Dit is een geweldige plek in de villa en er is voldoende opbergruimte, kasten, werkbladen enz. De keuken heeft ook een bijkeuken voor opslag. Er zijn nog drie slaapkamers in de villa en een badkamer met ligbad.

Elk aspect van deze villa is ontworpen volgens de hoogste specificaties, van de ultramoderne warmtepomp tot de septic tank-installatie van € 10.000, het met laser genivelleerde sportterrein, tot de speciale warmtereducerende uv-reflecterende prolymeercoating op het dak van de villa om zomertemperaturen in de villa van 5-8'C, en de automatisch openende en sluitende zonneschermen. Er zijn 2 moderne pelletbranders met warmtekanalen, evenals 3 warme/koude airconditioningunits en volledige dakgoten en buitenwaterbeheer voor de paar keren dat het regent. Er zijn zoveel extra's bij dit huis die u misschien niet opmerkt, tenzij u erop wordt gewezen........ dus u kunt ze beter komen bekijken.

De villa is aangesloten op het drinkwaternet, heeft een elektriciteitsaansluiting van 6 kW en heeft een eigen ultramoderne septic tank. De villa is aangesloten op internet. De villa wordt ongemeubileerd verkocht, maar het grootste deel van het meubilair is beschikbaar via afzonderlijke onderhandelingen.

*Het perceel is aangesloten op zowel de drink- als de watervoorziening van de boerderij... wat het beste van beide werelden is. Drinkwater voor de villa en het zwembad en goedkoop boerderijwater voor de tuinen.

Als u op zoek bent naar een villa op wandelafstand van het dorp, maar toch rustig, privé en omgeven door de natuur... u heeft buren maar niet dichtbij, dan is dit wellicht de woning voor u.

De stad Aspe heeft verschillende grote supermarkten waaronder Mercadona, Aldi en Hiperber, er zijn artsen en een nieuw ziekenhuis, veel winkels, bars en restaurants. Er is een busstation in de stad en de toegang tot de kust, luchthavens en steden Elche en Alicante is eenvoudig.

Details

Prijs €324,950
Type woning Villa
Locatie Aspe
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 3,579 m2
Bebouwde oppervlakte 170 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Modern
 • Near town
 • Near city
 • Near airport
 • Near golf
 • Near schools
 • Near hospital
 • Uitzicht op de bergen
 • Countryside views
 • Air Conditioning
 • Superfast fiber internet
 • Driveway
 • Privé parking
 • Level plot
 • One-floor
 • Open haard
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!