SPECIALE PROMOTIE (alleen beperkte tijd) La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410447 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €119,950

SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only) SPECIAL PROMOTION (Limited time only)

Omschrijving

We zijn verheugd om dit PRACHTIGE APPARTEMENT OP DE BOVENSTE VERDIEPING aan te bieden met een bouwoppervlakte van 70 m2 en gelegen op het bekende en gerespecteerde La Finca Golf Complex, Algorfa. Het appartement bevindt zich in een kleine gated community van slechts appartementen, wat zeldzaam is op La Finca, als je dit pand binnenloopt, worden je ogen opgetrokken om een ”‹”‹verbazingwekkende gewelfde lounge / eetkamer te zien die je een echt gevoel van ruimte geeft, die soepel met elkaar in verbinding staat. met de open keuken. Er is een boog aan de linkerkant die je naar de familiebadkamer brengt die een bad / douche heeft en een goede maat heeft. Aan de linkerkant is de logeerkamer die een goede maat heeft en is voorzien van twee eenpersoonsbedden en inbouwkasten. Je hebt dan de hoofdslaapkamer, die een tweepersoonsbed heeft en de grootste van de twee is en profiteert van inbouwkasten en een eigen privébadkamer. Teruggaand naar de woonkamer zijn er glazen schuifdeuren die u naar een privéterras brengen, wat een ideale plek is om te zitten en te ontbijten.Er is een trap die u naar het solarium brengt dat de hele dag zon heeft en een ideale omgeving om te ontspannen met vrienden en buiten te eten. Door de ligging van het appartement heeft u uitzicht over de golfbaan en over de bergen. Dit appartement is volledig ingericht volgens een hoge standaard en ligt op slechts een korte wandeling van het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen en op minder dan 15 minuten lopen van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars. een speciale promotie voor slechts 119.950 euro en omvat het volgende:

Volledig gemeubileerd

Slaapbank

Afgewerkt volgens hoge standaard

Op het zuiden

Geweldig uitzicht

Deze mogelijkheid biedt jou, de toekomstige eigenaar, een appartement waar je gewoon je schoenen uittrekt, ontspant en niets doet!

Als je denkt, waarom koos je voor La Finca? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd geopend in 2002 en heeft zichzelf een echte golftest voor spelers van alle niveaus bewezen. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan lopen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de kenmerkende hole (5e hole), die een par 5 is met een eilandgroen. U denkt misschien ook aan hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als u geen golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op korte rijafstand van het charmante Spaanse dorp Algorfa, plus het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthavens op minder dan 45 minuten, dus waarom kom je niet voor jezelf en kijk hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op voor een rondleiding door de omgeving en kijk wat La Finca te bieden heeft! 

Details

Jaar 2006
Prijs €119,950
Type woning Appartement
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 70 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Open haard
  • Volledig gemeubileerd
  • Gesloten gemeenschap
  • Golf
  • Uitzicht op de golf
  • Uitzicht op de bergen
  • Privé parking
  • Solarium
  • Zuid gericht
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!