APPARTEMENTEN OP DE BOVENSTE VERDIEPING IN PILAR DE LA HORADADA Pilar de la Horadada

Ref: 658225 Appartement met 3 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €229,900

Sorry, photos should be available very shortly

Omschrijving

WELKOM is verheugd deze PRACHTIGE APPARTEMENTEN aan te kunnen bieden die zich in Pilar De La Horadada bevinden. Als u het appartement binnenloopt, heeft u een open woonkamer, eetkamer en een moderne keuken die toegang heeft tot een klein terras. Verderop in het pand vindt u een logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte badkamer en de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer. Beide slaapkamers hebben glazen deuren aan het einde van de kamer die toegang bieden tot de tuin of het terras, afhankelijk van of u een appartement op de begane grond of op de bovenste verdieping heeft. Deze appartementen hebben twee opties beschikbaar, namelijk:

-3 slaapkamer appartement op de tweede verdieping met solarium en terras.

-2 slaapkamer appartement op de tweede verdieping met solarium en terras.

Dit mooie complex biedt een groot gemeenschappelijk zwembad in het midden van prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuinen.

Afhankelijk van welke het meest geschikt is voor uw wensen, kunt u een thuis ver van huis hebben, dat op minder dan 10 minuten rijden van het strand ligt. De meeste van deze appartementen kijken uit op de gemeenschappelijke tuin en het zwembad en bieden echt veel waar voor uw geld, Dus als u op zoek bent naar een modern, onderhoudsarm appartement op een geweldige locatie, STOP MET ZOEKEN! Bel ons nu voor een bezichtiging en zie zelf hoe goed dit appartement is.

Hier is een overzicht van het gebied: Pilar de la Horadada ligt 3 km landinwaarts vanaf het strand van El Mojon. Het resort ligt op ongeveer 25 minuten rijden van de luchthaven van Murcia en op ongeveer een uur rijden van de luchthaven van Alicante. De regio is grotendeels agrarisch; omgeven door moestuinen, boomgaarden, citrusboomgaarden en pastorale boerderijen. De stad ligt dicht bij een kustlijn van fijn zand en heldere waterstranden, afgewisseld door aantrekkelijke inhammen, die allemaal een volledig scala aan diensten bieden. Het strand van Mil Palmeras is ideaal voor zeilliefhebbers en sluit aan op de inhammen van Rincón en Puerto; de laatste met een promenade die tot leven komt op warme zomeravonden. Las Villas, het strand achter de jachthaven van Torre Horadada, is het langste strand, gevolgd door een kleiner strand bij La Mojón, dat de grens met Murcia bereikt. Er is een volledig scala aan watersporten beschikbaar aan de kust, plus vele andere sporten, waaronder paardrijden. Na een vermoeiende ochtend winkelen langs de Calle Mayor, waarom niet ontspannen in een van de cafés in de Plaza Iglesia en kijken naar de wereld die voorbijgaat, genietend van wat tapas - Bedankt voor het kijken!

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €229,900
Type woning Appartement
Locatie Pilar de la Horadada
Provincie Alicante
Postcode 03190
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Perceel grootte 64 m2
Bebouwde oppervlakte 120 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Speeltuin
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Tuin
  • Gesloten gemeenschap
  • Privé parking
  • Zeezicht
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!