OPEN VOOR VERANTWOORDELIJKE AANBIEDINGEN La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410456 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €139,495

OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS OPEN TO SENSIBLE OFFERS

Omschrijving

We zijn verheugd om dit GEWELDIGE APPARTEMENT OP DE BOVENSTE VERDIEPING aan te bieden met een bebouwde oppervlakte van 70 m2 en gelegen op het bekende en gerespecteerde La Finca Golf Complex, Algorfa. Als u het pand binnenloopt, heeft u aan uw linkerhand een goed ingedeelde keuken die voldoende ruimte biedt om te koken en een ontbijtbar heeft. Je hebt dan de woonkamer met een prachtig gewelfd plafond, waardoor je het gevoel van ruimte krijgt en de kamer ook wat koeler blijft in de zomer en je hebt ook nog eens airconditioning, voor het geval dat. Deze ruimte heeft een goede afmeting en kan gemakkelijk worden ingedeeld om plaats te bieden aan een zithoek om te dineren en ook om te ontspannen.Er zijn glazen schuifdeuren aan het uiteinde die veel natuurlijk licht binnenlaten, terwijl je ook toegang hebt tot een terras, wat ideaal is om 's ochtends de krant te lezen met een kop koffie, vanaf hier zijn er trappen die je naar een dakterras brengen en hier komt dit appartement echt tot zijn recht aangezien je uitzicht hebt over de golfbaan, langs de vallei en verder, deze uitzichten zijn echt adembenemend en worden alleen maar beter als de zon 's avonds achter de heuvel ondergaat en de lichten in de vallei aangaan.

Als u naar beneden en weer naar binnen gaat, is er een boog die u naar de familiebadkamer brengt met een bad / douche en een goede maat heeft. Aan de rechterkant is de logeerkamer die een goede maat heeft en is voorzien van twee eenpersoonsbedden, airconditioning en inbouwkasten. Je hebt dan de hoofdslaapkamer, die is ingedeeld als een tweepersoonsbed en de grootste van de twee is en profiteert van inbouwkasten, airconditioning en een eigen badkamer. Dit appartement is overal goed uitgerust en kijkt uit over het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen en ligt op minder dan 10 minuten lopen van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars. Het appartement is beschikbaar voor 139.495 euro en de eigenaren hebben ons laten weten open te staan ”‹”‹voor verstandige aanbiedingen. Het appartement omvat het volgende:

Gedeeltelijk gemeubileerd (bespreekbaar met eigenaar)

Overal airconditioning

Op het westen

Prachtig uitzicht

Deze mogelijkheid biedt u de toekomstige eigenaar, een appartement op een geweldige locatie met een fantastisch uitzicht, dus neem vandaag nog contact met ons op om een ”‹”‹bezichtiging te regelen - Bedankt voor het kijken.

Als je denkt, waarom koos je voor La Finca? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd geopend in 2002 en heeft zichzelf een echte golftest voor spelers van alle niveaus bewezen. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan lopen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de kenmerkende hole (5e hole), die een par 5 is met een eilandgroen. U kunt zich ook afvragen hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als u geen golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op korte rijafstand van het charmante Spaanse dorp Algorfa, plus het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthavens op minder dan 45 minuten, dus waarom kom je niet voor jezelf en kijk hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op voor een rondleiding door de omgeving en kijk wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €139,495
Type woning Appartement
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 70 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Open haard
  • Volledig gemeubileerd
  • Gesloten gemeenschap
  • Golf
  • Uitzicht op de golf
  • Uitzicht op de bergen
  • Privé parking
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
  • Solarium
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!