APPARTEMENT OP DE BOVENSTE VERDIEPING TE KOOP op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410531 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €112,500

TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE on LA FINCA

Omschrijving

WELKOM bieden dit MOOIE APPARTEMENT OP DE BOVENVERDIEPING TE KOOP, met twee slaapkamers, twee badkamers op het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dicht bij ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID.

Als u deze woning betreedt, heeft u aan uw linkerhand een goed ingedeelde keuken die goed is uitgerust en voldoende ruimte biedt om te koken. De keuken komt dan uit in een open woonkamer die u naar eigen wens kunt indelen. De huidige eigenaren hebben zowel een eethoek gecreëerd met een ronde tafel en stoelen als een relaxte loungeruimte met een karakteristieke open haard, een ideale plek om te chillen en een film te kijken. Er zijn glazen schuifdeuren die u naar het terras brengen, wat geweldig is om buiten te dineren en uitkijkt over het gemeenschappelijke zwembad, vanaf hier zijn er trappen naar een dakterras van een goede maat. Het solarium biedt een geweldige ruimte om te ontspannen, bij te kleuren of een barbecue met vrienden te hebben of gewoon te genieten van het uitzicht over het landschap tot aan de kust. Er is ook het voordeel van een luifel als u wat schaduw nodig heeft. Terug naar beneden en naar binnen in het appartement, is er een boog vanuit de woonkamer die toegang biedt tot de familiebadkamer met een bad/douche. Aan de rechterkant is de logeerkamer die een goede maat heeft en twee eenpersoonsbedden en inbouwkasten heeft, aan de andere kant heb je de hoofdslaapkamer, die een tweepersoonsbed heeft en de grootste van de twee is en beschikt over inbouwkasten en zijn eigen privé badkamer. Het appartement is gelegen nabij het gemeenschappelijke zwembad en op minder dan 3 minuten lopen van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en is beschikbaar voor 112.500 euro en omvat het volgende:

Volledig gemeubileerd verkocht
Overal airconditioning
Uitzicht over het zwembad
Op loopafstand van voorzieningen

Dit appartement biedt u de toekomstige eigenaar een appartement waar u gewoon binnen kunt lopen en niets kunt doen en na verloop van tijd uw ideale thuis ver van huis kunt creëren, dus neem nu contact met ons op voor een bezichtiging - Bedankt voor het kijken!

Je denkt misschien hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als je een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorp Algorfa, het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthavens liggen op minder dan 45 minuten afstand, dus waarom niet voor uzelf komen en kijk hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door het gebied te regelen en kijk wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €112,500
Type woning Appartement
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 031069
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 70 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Open haard
  • Volledig gemeubileerd
  • Gesloten gemeenschap
  • Log fireplace
  • Privé parking
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
  • Solarium
  • Zuid gericht
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!