TERRIFIC TOP FLOOR APPARTEMENT op MONTEMAR Algorfa - Montemar

Ref: 410574 Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €82,500

TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT on MONTEMAR

Omschrijving

We zijn blij om dit prachtige appartement op de bovenste verdieping aan te bieden. Het heeft een bouwgrootte van 56m2 en is gelegen in het Arco Mediterraneo VI Complex, MONTEMAR, dicht bij ALGORFA op de Costa Blanca Zuid.

U betreedt het complex via een grote elektronische poort en rijdt in een goed doordachte gated community, die voldoende off-road auto parkeren, een tennisbaan, plus een mooi gemeenschappelijk zwembad en tuin heeft, het appartement zelf is gelegen tegenover het zwembad. Als u bij de woning komt, heeft u een klein terras aan de voorzijde, met een luifel die wat schaduw biedt als dat nodig is. U loopt dan de woning zelf binnen, waar u een grote open woonkamer heeft, met een keuken aan het uiteinde die voldoende ruimte biedt om te koken wanneer u vrienden of familie te eten krijgt. De woonruimte heeft airconditioning en kan worden ingericht naar uw persoonlijke smaak, de huidige eigenaren hebben een loungehoek om te ontspannen. Er is een boog aan de linkerkant van de woonkamer die toegang biedt tot een familie badkamer, die een behoorlijke omvang heeft, aan uw rechterhand heeft u de gasten slaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkasten, tenslotte heeft u de master bedroom, die airconditioning en inbouwkasten heeft. Teruglopend naar de keuken is er een deur die toegang geeft tot een klein terras met een wenteltrap naar een groot solarium, met uitzicht over het zwembad en het landschap naar de kust. Dit appartement is ingericht naar een goede standaard en is minder dan 5 minuten rijden naar alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en is beschikbaar voor 82.500 euro en omvat het volgende:

Gedeeltelijk gemeubileerd

Gedeeltelijk airconditioning

Groot potentieel

Uitzicht over het zwembad en het platteland

 

Dit appartement biedt u als toekomstige eigenaar een appartement op een veilige locatie en een die u tot uw nieuwe huis in de zon kunt maken, dus neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2004
Prijs €82,500
Type woning Appartement
Locatie Algorfa - Montemar
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Bebouwde oppervlakte 56 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Terras voor en achteraan
  • Gesloten gemeenschap
  • Uitzicht op de bergen
  • Privé parking
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
  • Deels gemeubileerd
  • Solarium
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!