TERRIFIC TOP FLOOR APPARTEMENT in VILLAMARTIN Villamartin

Ref: 410579 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €143,900

TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT in VILLAMARTIN

Omschrijving

We zijn blij om dit FABULIEUZE APPARTEMENT op de bovenste verdieping aan te bieden. Het heeft een bouwgrootte van 75m2 en is gelegen op slechts een korte loopafstand van het bekende Villamartin Plaza, VILLAMARTIN op de COSTA BLANCA ZUID.

U loopt door de buitenste poorten u heeft off road auto parkeren plus voldoende ruimte voor een tafel en stoelen als je wilt. U gaat naar links en de trap op naar het appartement op de bovenste verdieping. Bij binnenkomst heeft u een behoorlijke woonkamer aan uw linkerhand en een open keuken aan uw rechterhand. De keuken maakt effectief gebruik van de ruimte en biedt voldoende ruimte om te koken. De woonkamer is van goede grootte en heeft een houtkachel, er zijn glazen deuren aan het einde die u meenemen naar een hoger gelegen terras dat uitkijkt over het gemeenschappelijke zwembad en de tuin. Het terras ligt op het zuiden dus heeft de hele dag zon, maar heeft een luifel voor het geval u wat schaduw wilt, vanaf hier zijn er trappen naar een solarium op het dak, wat een ideaal gebied is om te ontspannen met vrienden en het hebben van een BBQ of gewoon het aanvullen van uw kleurtje. Terug naar beneden en in het appartement aan de zijkant van de keuken is een kleine gang, die links toegang geeft tot een familie badkamer, tegenover deze heb je de gasten slaapkamer, die heeft twee eenpersoonsbedden en inbouwkasten, tot slot op dit niveau heb je de master bedroom, die heeft een tweepersoonsbed, airconditioning en een plafondventilator, plus een eigen en-suite badkamer met douche.

Dit appartement is ingericht naar een goede standaard en is minder dan 10 minuten lopen naar alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en is beschikbaar voor 143.900 euro en omvat het volgende:

Gedeeltelijk gemeubileerd

Gedeeltelijk airconditioning

Groot potentieel

Solarium op het dak

Uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad

 

Dit appartement biedt u als toekomstige eigenaar een appartement op een geschikte locatie en een die u uw nieuwe thuis in de zon kunt noemen, dus neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2007
Prijs €143,900
Type woning Appartement
Locatie Villamartin
Provincie Alicante
Postcode 03189
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 75 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Barbecue
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Open haard
  • Privé parking
  • Deels gemeubileerd
  • Veiligheids grills
  • Solarium
  • Zuid gericht
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!