GEWELDIG APPARTEMENT OP DE HOOGSTE VERDIEPING te KOOP La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410626 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €149,500

TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE TERRIFIC TOP FLOOR APARTMENT for SALE

Omschrijving

We zijn verheugd om dit FABELACHTIGE APPARTEMENT OP DE BOVENVERDIEPING aan te bieden met een bebouwde oppervlakte van 70 m2, gelegen aan het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF- en SPA-RESORT, dicht bij ALGORFA aan de COSTA BLANCA SOUTH.

Als u deze woning binnenloopt, heeft u een grote open woonkamer, die onlangs is bijgewerkt tot een zeer hoge standaard, en voldoende ruimte biedt voor een eethoek, voor wanneer u vrienden of familie bij u heeft, plus een loungeruimte als de foto's laten zien. Aan uw rechterhand heeft u een open haard, gevolgd door een open keuken, een goede ruimte om te koken. Er is een boog aan de linkerkant die u naar de familiebadkamer brengt, die een bad/douche heeft en een goede maat heeft. Aan de linkerkant is de logeerkamer die een goede maat heeft en is voorzien van twee eenpersoonsbedden en inbouwkasten. Dan heb je de hoofdslaapkamer, die een tweepersoonsbed heeft en de grootste is van de twee slaapkamers en profiteert van inbouwkasten en een eigen en-suite badkamer met douche. Terug naar de woonkamer zijn er glazen schuifdeuren die u naar een privéterras brengen, wat een ideale plek is om te zitten en te ontbijten. Er is een trap die u naar het solarium brengt. Het solarium is een ideale plek om met vrienden te entertainen en te barbecueën en de zonsondergang over de heuvels in de verte te bekijken.

Dit appartement is ingericht naar een zeer hoge standaard en ligt dicht bij het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen en op minder dan 10 minuten lopen van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en op minder dan 20 minuten rijden naar een selectie van stranden. Dit appartement is prachtig en is beschikbaar voor 149.500 euro en omvat het volgende:

Gedeeltelijk gemeubileerd
Overal airconditioning
Prachtig uitzicht
Klaar om gewoon binnen te lopen

Als u op zoek bent naar een fantastisch appartement, STOP dan! Neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen en zelf te zien hoe goed dit appartement echt is - Bedankt voor het kijken!

Als je denkt, waarom koos je voor La Finca? - Hier is iets over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan is geopend in 2002 en heeft zich ontwikkeld tot een echte golftest voor spelers van elk niveau. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan stromen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de kenmerkende hole (5e hole), een par 5 met een eilandgroen. U denkt misschien ook hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als u geen golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorpje Algorfa, plus het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthavens liggen op minder dan 45 minuten afstand, dus kom voor jezelf en zie hoe ideaal geplaatst we zijn, neem nu contact met ons op om een rondleiding door het gebied te regelen en te zien wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €149,500
Type woning Appartement
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie Algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 70 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Speeltuin
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Gesloten gemeenschap
 • Golf
 • Uitzicht op de bergen
 • Privé parking
 • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
 • Deels gemeubileerd
 • Roof terrace
 • Solarium
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!