STUNNING TOP VERDIEPING APPARTEMENT op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410544 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €144,950

STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA STUNNING TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA

Omschrijving

HEB JE MISSEN - Deze woning was binnen enkele weken te koop en VERKOCHT, maar door onvoorziene omstandigheden is hij TERUG OP DE MARKT, dus je hebt nog een kans!!!

Bekijk de meningen op onze video - ZE ZIJN GEWELDIG!

WELCOME is verheugd om dit prachtige bovenste verdieping appartement te koop aanbieden, die twee slaapkamers, twee badkamers op de bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dicht bij ALGORFA op de COSTA BLANCA ZUID bieden.

Als je loopt naar het pand heb je een ommuurde tuin met zitplaatsen, dat is een heerlijk gebied om te zitten en te ontspannen, ga je dan de trap op en kom je in het appartement. Aan uw rechterhand heb je een open keuken, die is bijgewerkt en heeft ingebouwde apparatuur en biedt voldoende ruimte om te koken als je vrienden rond, vanaf hier loop je in een grote open woonkamer met een open haard, dit gebied biedt voldoende ruimte om het uit te leggen naar uw persoonlijke smaak en een eethoek en een plek om te ontspannen te creëren. Er is een boog aan de linkerkant die u door naar de familie badkamer die een bad / douche heeft. Aan de linkerkant is de gast slaapkamer die een fatsoenlijke grootte en heeft twee eenpersoonsbedden en inbouwkasten, tegenover dit heb je de master bedroom, die een tweepersoonsbed heeft en is de grootste van de twee en profiteert van inbouwkasten en een eigen en-suite.

Terug naar de lounge zijn er glazen schuifdeuren die u uit op een prive-terras, dat is een ideale plek om te zitten en te ontbijten. Dit gebied profiteert ook van een luifel om wat schaduw te bieden, als en wanneer u het nodig heeft. Er is een trap die u naar een groot solarium op het dak brengt, met voldoende ruimte om te ontspannen met vrienden tijdens een barbecue en te genieten van het prachtige uitzicht over de golfbaan naar de vallei daarachter en langzaam de zonsondergang te zien als de nacht intrekt. Het appartement ligt op slechts een korte wandeling naar het gemeenschappelijke zwembad en ligt op minder dan 3 minuten rijden van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en is beschikbaar voor 144.950 euro en omvat het volgende:

Volledig gemeubileerd verkocht

Air-conditioning

Prachtig uitzicht

 

Dit appartement biedt u de toekomstige eigenaar een appartement op een uitstekende locatie met een aantal geweldige uitzichten tegen een geweldige prijs, dus neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen - Dank u voor het kijken!

U denkt misschien hoe dicht is La Finca bij alles, vooral als u een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op korte rijafstand van het charmante Spaanse dorpje Algorfa, plus het strand ligt op slechts 15 minuten afstand, en de luchthavens liggen op minder dan 45 minuten afstand, dus waarom niet komen voor jezelf en zien hoe ideaal geplaatst we zijn, neem dan nu contact met ons op om een rondleiding door het gebied te regelen en te zien wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €144,950
Type woning Appartement
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 70 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Open haard
  • Volledig gemeubileerd
  • Gesloten gemeenschap
  • Golf
  • Uitzicht op de golf
  • Log fireplace
  • Uitzicht op de bergen
  • Privé parking
  • Veiligheids grills
  • Solarium
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!