PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT IN ALGORFA Algorfa

Ref: 410681 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €190,000

STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA STUNNING REFORMED APARTMENT IN ALGORFA

Omschrijving

PRACHTIG APPARTEMENT OP DE BOVENSTE VERDIEPING in ALGORFA

 

Met genoegen bieden wij dit PRACHTIGE APPARTEMENT OP DE BOVENSTE VERDIEPING TE KOOP aan, met een bebouwde oppervlakte van 172m2 en drie slaapkamers, twee badkamers, gelegen in ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID.

 

Het appartement is toegankelijk vanaf straatniveau via een eigen ingang. Als je binnenkomt is er een trap die je naar het appartement zelf brengt, waar je een moderne keuken hebt die over de hele muur loopt met houten fronten en zwarte werkbladen, de keuken loopt goed door en biedt voldoende ruimte om te koken. Het open gevoel geeft u de mogelijkheid om uw eigen woonruimte te creëren, de huidige eigenaren hebben een heerlijke loungeruimte om te ontspannen en warm te blijven wanneer dat nodig is, aangezien er een ingebouwde houtkachel is. Er zijn drie grote tweepersoonsslaapkamers, waarvan er één een eigen geweldige en-suite badkamer heeft met een modern bad, plus een behoorlijke familiedoucheruimte.

 

Dit appartement is gebouwd volgens hoge specificaties, met draai-kiep dubbele beglazing en horren. Er is een large patio die toegankelijk is vanuit de keuken en waar momenteel een wasmachine en droger staan ​​en wat extra opbergruimte biedt, wat altijd handig is om te hebben. Er is ook een balcony rondom met uitzicht op het dorp en het landschap daarbuiten, wat een pluspunt is. Terug naar binnen is er een trap die leidt naar een groot solarium dat een geweldige ontspanningsruimte zou zijn om spendten te ontspannen en te ontvangen en een panoramisch uitzicht heeft. Het solarium moet nog worden afgewerkt; dit zal echter worden voltooid voordat u (de nieuwe eigenaar) deze woning overneemt, maakt deel uit van het contract. Er komt een buitenkeuken en een grote berging, perfect voor het opbergen van uw tuinmeubilair.

 

The appartement ligt op korte loopafstand van alle voorzieningen lokale, zoals restaurants, winkels en bars en is beschikbaar voor 190,000 euro en omvat het volgende:

 

Verkocht Gedeeltelijk gemeubileerd

Airconditioning

Hout brander

Groot solarium

Goede location

 

Dit appartement bevindt zich in uitstekende staat, en als u zich afvraagt: waarom kiezen voor Algorfa? Algorfa is een charming Spanish dorp, op minder dan 20 minutes rijden van het strand, en binnen 40 minuten heeft u toegang tot beide luchthavens, dus waarom komt u niet zelf en kijk hoe idealal deze mogelijkheid is, dus neem no contact met ons op om dit regelen een rondleiding door de omgeving en kijk wat Algorfa te bieden heeft!

Details

Prijs €190,000
Type woning Appartement
Locatie Algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 140 m2
Bebouwde oppervlakte 140 m2
Type zwembad Onbekend

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Balcony
  • Barbecue
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Deels gemeubileerd
  • Solarium
  • Buitenkeuken
  • Bijkeuken
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!