PRACHTIGE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN FINESTRAT Finestrat

Ref: 658548 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €340,000

STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT STUNNING NEW BUILD APARTMENTS IN FINESTRAT

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN WELKOMSCADEAU VAN 1%!

WELKOM presenteert deze prachtige gelijkvloerse appartement gelegen in de rustige omgeving van Finestrat, op slechts een paar minuten van de drukte van Benidorm!

Biedt een aantal maatopties, zoals:

2 slaapkamers en 2 badkamers met een perceelgrootte vanaf 133m2

3 Slaapkamers en 2 Badkamers met een perceelgrootte vanaf 171m2

3 Slaapkamers en 3 Badkamers met een perceelgrootte vanaf 236m2

Deze advertentie is voor de optie met 2 slaapkamers en 2 badkamers - Bij binnenkomst in het pand vindt u een grote hal, aan de rechterkant bevindt zich de open woonkamer, eetkamer en keuken met een eiland dat als scheiding tussen de ruimtes fungeert. Vanuit het woongedeelte heeft u toegang tot het ruime terras waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de skyline van Benidorm.

Aan de linkerkant van de hal vindt u een volledig ingerichte familiebadkamer, een logeerkamer met ingebouwde kasten en tenslotte de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een eigen en-suite badkamer. Elk van de slaapkamers heeft een eigen toegang tot het gedeelde terras en profiteert van het prachtige uitzicht op de skyline van Benidorm.

Voel de zeebries en het blauw van de Middellandse Zee vanuit dit prachtige appartement met privéterras en vooraf geïnstalleerde jacuzzi. Met een prachtig en uniek uitzicht op de skyline van Benidorm, zal dit exclusieve pand uw levenskwaliteit naar een ander niveau tillen. Het intelligente ontwerp maakt gebruik van de gespreide architectuur van de urbanisatie, zodat u ten volle kunt genieten van de omgeving, het uitzicht en het licht. Een moderne woning uitgerust met de beste technologie toegepast op comfort: aerothermische airconditioning en thermische en akoestische isolatie in alle kamers en keuken uitgerust met apparatuur.

Deze gemeenschap is uitgerust met cameratoezicht voor de veiligheid van haar klanten. Het heeft ook een groot centraal gebied voor de ontspanning van de bewoners. Het complex is
uitgerust met zowel een binnen- als een buitenzwembad, aangepast voor volwassenen en kinderen en met een jacuzzi, gemeenschappelijke toiletten en een grote ruimte voor
zonnebaden met een chill-outruimte. Het resort is uitgerust met een bio-gezonde speeltuin, een kinderspeelplaats, een ruimte met pergola's en een hondengym. Het heeft ook een gourmetruimte en coworkingruimtes met individuele telewerkcabines.

Een uniek landschap met prachtige stranden zoals Cala de Finestrat, Playa de Poniente en Playa de Levante, kilometers zand en zee om binnen een paar minuten te ontdekken en ongeveer 40 kilometer van de stad Alicante en haar internationale luchthaven. Momenteel is er in de omgeving een aantal bars en restaurants die typisch mediterrane gerechten serveren, met ook enkele winkels en voorzieningen in de buurt. Slechts iets verder weg heeft u echter alle voorzieningen en faciliteiten van Cala Finestrat en Benidorm voor degenen die willen genieten van het bruisendere nachtleven. De themaparken Terra Mitica en Terra Natura, het waterpark Aqualandia en het zee- en exotische dierenpark Mundomar liggen vlakbij en bieden allemaal een leuk dagje uit voor het hele gezin. Als u tijdens uw vakantie een rondje golf wilt spelen, dan zult u bij Finestrat tevreden zijn met de nabijgelegen golfclub Real Faula, die twee uitstekende golfbanen biedt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €340,000
Type woning Appartement
Locatie Finestrat
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 133 m2
Bebouwde oppervlakte 107 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Speeltuin
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Toegang voor mindervaliden
  • En-suite
  • Gesloten gemeenschap
  • Gym
  • Lift
  • Privé parking
  • Solarium optioneel
  • Optional underbuild
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
  • Pré-installatie airconditioning
  • Beveiligings cameras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!