SCHITTEREND NIEUWBOUW APPARTEMENT BINNENKORT IN LA FINCA GOLF RESORT! La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 658687 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €209,000

STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT! STUNNING NEW BUILD APARTMENT ON LA FINCA GOLF RESORT!

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN WELKOMSCADEAU VAN 1%!

ONGELOOFLIJKE GLOEDNIEUWE APPARTEMENTEN GELEGEN IN LA FINCA GOLF EN SPA RESORT !!

WELCOME is verheugd te kunnen mededelen dat de langverwachte vrijgave van het gloednieuwe appartementencomplex klaar is voor verkoop!! Gelegen in een bevoorrechte enclave aan de frontlinie van de golfbaan La Finca. Deze woningen combineren hedendaagse architectuur met traditionele materialen, wat resulteert in een innovatief concept.

Dankzij de prachtige locatie tegenover de 11e hole van La Finca Golf en het spectaculaire uitzicht op de boomgaard La Vega Baja, evenals de nabijheid van meerdere diensten, kunt u genieten van de gastronomische specialiteiten van zowel de streek als de internationale keuken.

Het project bestaat uit bungalows op de begane grond met een privétuin, of op de bovenverdiepingen met een groot solarium waar u dankzij de dubbele oriëntatie op de terrassen de hele dag van de zon kunt genieten. Er zijn ook herenhuizen met 3 slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, voor gezinnen die vanuit hun huis willen genieten van een tuin en een spectaculair uitzicht.

2 slaapkamers
2 badkamers
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeren

Geniet van de rust van het leven in een natuurlijke en unieke omgeving. Dankzij de bevoorrechte locatie in het golf- en kuuroord La Finca kunt u genieten van alle diensten die u nodig heeft, zoals winkelcentra en restaurants, met ruime toegang tot de natuurlijke landschappen en de spectaculaire stranden in de omgeving.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €209,000
Type woning Appartement
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie Algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 85 m2
Bebouwde oppervlakte 70 m2

Kenmerken

 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Golf
 • Uitzicht op de golf
 • Ground floor terrace
 • Solarium optioneel
 • Pré-installatie airconditioning
 • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!