STUNNENDE MODERN STYLE VILLA Guardamar del Segura

Ref: 410551 Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €445,000

STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA STUNNING MODERN STYLE VILLA

Omschrijving

We zijn blij om deze FABULOUS MODERN VILLA op de EL RASO Urbanisatie dicht bij Guardamar aan te bieden. De villa is minder dan 6 jaar oud en heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 140m2 en ligt op een perceel van meer dan 400m2. Deze geweldige villa biedt drie grote slaapkamers, drie badkamers en een zeer moderne open woonstijl. U komt de villa binnen via een glazen lobby in het hoofdgebouw, waar u een kleine hal heeft, aan uw linkerhand heeft u de eerste badkamer, gevolgd door een logeerkamer, die een aanzienlijke grootte heeft en momenteel wordt gebruikt als een kinderkamer, maar kan gemakkelijk een tweepersoonsbed nemen om het terug te zetten naar een slaapkamer. Terug naar de ingang heb je de lounge, die veel natuurlijk licht heeft als er een glazen wand die de volledige breedte van het pand loopt en neemt je mee rond naar de eethoek. Het lagere niveau stroomt goed en biedt voldoende ruimte om uw eigen stempel op te drukken indien nodig, ten slotte op dit niveau heb je een moderne lichte keuken die is een kombuis stijl ontwerp en heeft een uitgang naar het lagere terras, tuin en prive zwembad. De woning ligt goed binnen het perceel en biedt voldoende ruimte voor auto parkeren en heeft een omheinde tuin, er is een handige buiten berging, plus een toilet.

Terug naar binnen dit prachtige pand en in de richting van de lounge, is er een trap die u naar de eerste verdieping overloop, aan uw linkerhand heb je tweede badkamer, gevolgd door de tweede slaapkamer, die voldoende kastruimte en een groot tweepersoonsbed heeft. Als u rondloopt is er een uitgang naar een hoger gelegen terras dat een goede grootte heeft en uitzicht over het zwembad en de tuin en het lokale platteland tot aan de zoutmeren en daarbuiten. Terug naar binnen is er een badkamer met douche, gevolgd door de grote slaapkamer, die de grootste van de drie slaapkamers is en over de hele lengte spiegelkasten heeft. Deze geweldige woning is beschikbaar voor 445.000 euro en is ingericht volgens een zeer hoge standaard in en wordt deels gemeubileerd verkocht en profiteert van de volgende kenmerken:

Vooraf geïnstalleerde airconditioning

ALLE witgoed

Prive zwembad

Verkocht gedeeltelijk gemeubileerd

Hoekperceel met prachtig uitzicht

Prive parkeerplaats

 

De woning ligt op slechts een korte loopafstand van de restaurants, winkels en bars, plus op slechts 5 minuten rijden naar het strand, dus wat wilt u nog meer? Bezichtiging is alleen op afspraak, dus neem nu contact met ons op om die bezichtiging te regelen of meer te weten te komen over deze mogelijkheid - Bedankt voor het kijken.

Details

Jaar 2016
Prijs €445,000
Type woning Villa
Locatie Guardamar del Segura
Provincie Alicante
Postcode 03140
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Perceel grootte 400 m2
Bebouwde oppervlakte 140 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Terras voor en achteraan
  • Tuin voor en achteraan
  • Tuin vooraan en opzij
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Groot hoekperceel
  • Privé parking
  • Deels gemeubileerd
  • Privé zwembad
  • Zuid gericht
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!