PRACHTIGE BUNGALOW in LOLA-stijl op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410524 Bungalow met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €147,500

STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA STUNNING LOLA style BUNGALOW on LA FINCA

Omschrijving

We zijn verheugd deze FABULOUS LOLA STYLE BUNGALOW te koop aan te bieden met een bebouwde oppervlakte van 75 m2 en gelegen op het bekende La Finca Golf Resort. Als u deze mooie bungalow betreedt, heeft u aan uw rechterhand een goed ingedeelde keuken, die uitkijkt op een lounge/eetkamer van behoorlijke omvang. Er is een gewelfd plafond dat echt in het oog springt en het pand een beetje koeler houdt in de zomer, plus je hebt een open haard compleet met een gashaard voor de koelere nachten. Er is een boog vanuit de woonkamer die u naar de familiebadkamer brengt, aan uw linkerhand heeft u de logeerkamer, die airconditioning en inbouwkasten heeft, vanaf hier gaat u naar buiten en naar de hoofdslaapkamer, die de grotere is. van de twee en heeft airconditioning, inbouwkasten en heeft een eigen en-suite. Als je teruggaat naar de woonkamer, heb je schuifdeuren die je naar een mooi terras leiden, een ideale plek om buiten te dineren, dan heb je een trap aan je linkerkant die je naar het solarium brengt waar je een prachtig uitzicht hebt over de golfbaan en naar de bergen in de verte. Dit is een ideaal gebied om met vrienden te barbecueën, te ontspannen en de prachtige zonsondergangen te bekijken, aangezien deze accommodatie op het zuidwesten ligt. Als u teruggaat naar het terras, zijn er trappen naar uw eigen privétuin, die is aangelegd met gras en wat planten/bloemen heeft om wat kleur toe te voegen. Er is een poort die u naar buiten en naar het gemeenschappelijke zwembad brengt. Deze eigenschap is binnen een gated community en profiteert van off-road parking een gemeenschappelijk zwembad en tuinen en biedt de volgende voordelen:

Overal airconditioning

Gemeubileerd verkocht

Tuin & Solarium

Geweldig uitzicht

Zuidwest gericht

 

Deze eigenschap is binnen een gated community en profiteert van off-road parking een gemeenschappelijk zwembad en tuinen. Deze Lola Bungalow ligt op ongeveer 5 minuten lopen van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van Moncayo of Guardamar. Deze woning wordt gemeubileerd verkocht en is beschikbaar voor 147.500 euro. Deze stijl van onroerend goed is enorm populair omdat alle kamers gelijkvloers zijn en een tuin en een solarium hebben, dus neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Bedankt voor het kijken.

Als je nadenkt, waarom koos je voor La Finca? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd in 2002 geopend en heeft zichzelf bewezen als een echte golftest voor spelers van alle niveaus. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan stromen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de feature hole (5e hole), een par 5 met een eilandgreen. Je denkt misschien ook hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als je een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorp Algorfa, het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthavens liggen op minder dan 45 minuten afstand, dus waarom niet voor uzelf komen en kijk hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door het gebied te regelen en kijk wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2005
Prijs €147,500
Type woning Bungalow
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 135 m2
Bebouwde oppervlakte 75 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Open haard
  • Volledig gemeubileerd
  • Tuin
  • Gesloten gemeenschap
  • Golf
  • Uitzicht op de golf
  • Ground floor terrace
  • Uitzicht op de bergen
  • Privé parking
  • Één niveau
  • Veiligheids grills
  • Solarium
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!